ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ψωμιάδης- Καρατζαφέρης: Επόμενη στάση η Βέροια;

Ψωμιάδης- Καρατζαφέρης: Επόμενη στάση η Βέροια;

Τα έχουν βρει σε όλα, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού (ΛΑΟΣ), Γιώργος Καρατζαφέρης και ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης και όπως αναφέρουν κύκλοι και των δύο, “έχουν συγκεκριμένα σχέδια για την πολιτική συμπόρευσή τους” τόσο σε σχέση με τις εθνικές όσο και σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους, δημοσιοποιήθηκε για μια ακόμη φορά μέσω… Κατερίνης, όπου το περασμένο Σάββατο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης εγκαινίασε τα νέα γραφεία του κόμματός του. Στην εκδήλωση ήταν παρών και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που πήρε και τον λόγο για ένα σύντομο χαιρετισμό, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης απο την πλευρά του, στη διάρκεια πολιτικής ομιλίας που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε και στον πρώην περιφερειάρχης, προβλέποντας με έμφαση ότι “ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

“Συνασπισμός Πατριωτικής Δεξιάς”

Κι επειδή έχουμε ενημερωθεί από πρώτο χέρι θα σας ενημερώσουμε με τη σειρά μας ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης προχωρούν στη δημιουργία ενός “Συνασπισμού της Πατριωτικής Δεξιάς”, ως πολιτικό φορέα που θα επιδιώξει να έχει εκλογικά οφέλη από το “κενό πολιτικής έκφρασης” που αρχίζει να δημιουργείται μεταξύ της “φιλελε-κεντρο-αριστερής ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη” (όπως μας την περιέγραψαν χαρακτηριστικά) και της ακραίας Χρυσής Αυγής, που “δεν εκφράζει επ΄ ουδενί τους δύο άνδρες”, όπως μας διαβεβαίωσαν πηγές που πρόσκεινται στο υπό ίδρυση πολιτικό σχήμα.

Σε σχέση με τις επόμενες εκλογές, οι ίδιες πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι το νέο πολιτικό κόμμα της “πατριωτικής δεξιάς” θα επιδιώξει την εκλογή του, τόσο στη Βουλή των Ελλήνων όσο και στις ευρωεκλογές. Παράλληλα θα ασχοληθεί ενεργά και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, κυρίως σε δύο άξονες. Στην εκλογή του Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε σχέση με την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης και στην περιφέρεια Αττικής όπου θα έχει υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, όπως και στον δήμο της Αθήνας.

Στο ερώτημα εάν μια τέτοια συνεργασία, περιλαμβάνει παραμέτρους και σε σχέση με την Ημαθία, η απάντηση ήταν ότι “θα τα δούμε όλα αυτά σύντομα στη Βέροια” χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχουμε κι εδώ μια επόμενη εκδήλωση με τους Παναγιώτη Ψωμιάδη και Γιώργο Καρατζαφέρη. Ίσως μάλιστα να είναι και η επόμενη στάση που θα κάνουν στο πλαίσιο του πολύπλευρου προεκλογικού αγώνα που έχουν ξεκινήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *