ΕΛΛΑΔΑ posted by

Ο νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος που το… “τερμάτισε” !!!

Ο νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος που το… “τερμάτισε” !!!

Φαίνεται ότι κάποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι των ερχόμενων εκλογών, πέρα από τις προεκλογικές υποσχέσεις τους, το έχουν βάλει σκοπό και να μην μας κάνουν να πλήξουμε καθόλου. Αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ημαθία αλλά είναι πανελλαδικό. Παραδείγματα έχουμε ήδη πολλά και με τα καθ΄ημάς, σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα, έχουμε όμως και κάποιες περιπτώσεις που συμβαίνουν σε άλλους δήμους, όπου μπροστά τους οι δικοί/ δικές μας υποψήφιοι είναι… “γατάκια”.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του υποψήφιου δημάρχου που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στο δήμο Αλεξανδρούπολης. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε για υποψήφιους από τον χώρο της ΝΔ που επιδιώκουν να πάρουν το χρίσμα από τη ΝΔ, υποψήφιους από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ που θέλουν να πάρουν και την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ που θέλουν και την υποστήριξη της Κατερίνας Παπακώστα, υποψήφιους που αναζητούν μια υποστήριξη έστω κι αν πρόκειται για τους ΑΝΕΛ και άλλα τέτοια “νορμάλ” ή “ψιλό νορμάλ” παραδείγματα.

‘Έρχεται όμως ο νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος που αναφέραμε στην αρχή, που τα ξεπέρασε όλα αυτά και κυριολεκτικά το… “τερμάτισε”. Πρόκειται για τον “γαλάζιο” νυν δήμαρχο Αλεξανδρούπολης αλλά και εκ νέου υποψήφιο με τη ΝΔ, Βαγγέλη Λαμπάκη που μπορεί πλέον αν υποστηρίζει άνετα ότι είναι ο πρώτος υποψήφιος του κόμματος, που κατάφερε να φέρει στα όρια του… εγκεφαλικού, τον χαλκέντερο Λευτέρη Αυγενάκη (φωτο).

Μάθαμε λοιπόν ότι λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη επίσκεψη του Γραμματέα της ΝΔ στην Αλεξανδρούπολη όπου με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιβάλλει τον Βαγγέλη Λαμπάκη με τη στήριξή του και πως η Νέα Δημοκρατία τον “χρίζει” ξανά υποψήφιο δήμαρχο, ο Λευτέρης Αυγενάκης έμαθε κάτι για το οποίο κόντεψε να λιποθυμήσει.

Τι είχε συμβεί; Διαβάστε παρακάτω:

Ο εκλεκτός της ΝΔ για το δημαρχείο της Θρακικής πρωτεύουσας, έστειλε επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα για να ζητήσει και την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

“Είστε ένας πολιτικός με δυνατότητα ρήξεων και συνεννοήσεων χάριν της κοινωνικής ευημερίας” υπογραμμίζει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, προς τον Αλέξη Τσίπρα και προσθέτει: “Απευθύνομαι σε εσάς για να σας καταθέσω το αίτημα να διερευνήσετε με τους συνεργάτες σας και την κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξανδρούπολη, αν πρέπει να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου ως δημάρχου Αλεξανδρούπολης, όπως έχει ήδη κάνει η Νέα Δημοκρατία”.

Αναφέρει επίσης στον πρωθυπουργό ότι έχει “συναντηθεί” σε κοινούς κοινωνικούς αγώνες με τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, με κορυφαίο τον αγώνα κατά της δημιουργίας μεταλλείου χρυσού στην περιοχή.

Μετά από αυτό, έχουμε την άποψη ότι όσοι νεοδημοκράτες της Ημαθίας, ακούν για υποψήφια πρόσωπα που κινούνται στον χώρο τους και μονολογούν “ρε που το βρήκαμε το άτομο…”, να σκέφτονται ότι μπορούσαν να τους είχαν βρει και χειρότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *