ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Υποψήφιοι δήμαρχοι: Τους ξέρουμε και αναμένεται να το ανακοινώσουν επίσημα, σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα

Υποψήφιοι δήμαρχοι: Τους ξέρουμε και αναμένεται να το ανακοινώσουν επίσημα, σε Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα

Μπαίνουμε σε λίγες ημέρες στον μήνα Δεκέμβριο και μαζί με το εορταστικό πρόγραμμα της περιόδου, αναμένεται ότι θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και οι υποψηφιότητες των δημάρχων που ναι μεν τις γνωρίζουμε αλλά δεν έχουν εκδηλωθεί επίσημα.

Στους δήμους της Ημαθίας, σε σχέση με τις υποψηφιότητες των δημάρχων, η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής:

Στο δήμο Βέροιας:

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι υποψηφιότητες της πρώην βουλευτίνας Ημαθίας Γεωργίας Μπατσαρά (έχει το επίσημο χρίσμα της ΝΔ) και του Παύλου Παυλίδη (προερχόμενου απο το ΚΙΝΑΛ χωρίς όμως κάποιο χρίσμα μέχρι στιγμής). Είναι γνωστές και αναμένεται να επισημοποιήθούν οι υποψηφιότητες του νυν δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη (προερχόμενου απο το ΚΙΝΑΛ και αναμένεται ότι θα λάβει τη στήριξή του) και του Αντώνη Μαρκούλη (παλιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζεται ήδη απο το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα και αναμένεται ότι θα είναι ο υποψήφιος που θα υποστηριχθεί απο τον ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Βέροιας, φώτο).

ΣΥΡΙΖΑ: Κατά πλειοψηφία με Μαρκούλη για τον δήμο Βέροιας

Στον δήμο Αλεξάνδρειας:

Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλωθεί επίσημα τρείς υποψηφιότητες που προέρχονται από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας (που αποφάσισε να μη δώσει χρίσμα σε κανέναν), του νυν δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη (φώτο), του πρώην βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη και του πρώην αντιδημάρχου Αργύρη Πανταζόπουλου. Αναμένεται οσονούπω και η ανακοίνωση του Κώστα Ναλμπάντη (προέρχεται από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ) ως επικεφαλής συνδυασμού με βάση την κεντροαριστερά (αναμένεται να έχει και την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ)

Παναγιώτης Γκυρίνης: «Δεν τους θέλουμε να γυρίσουν»

Στον δήμο Νάουσας:

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις απο την Ίλια Ιωσηφίδου (φώτο: που προέρχεται απο το ΚΙΝΑΛ και αναμένεται να έχει την επίσημη υποστήριξή του), τον Νικόλα Καρανικόλα (που προέρχεται από τον χώρο του ευρύτερου κέντρου και υποστηρίζεται απο τοπικά στελέχη της ΝΔ μεταξύ άλλων) και τον επίσης προερχόμενο απο τον χώρο του κέντρου, Γιάννη Μυλωνά (που μάλλον έχουν χαθεί τα αυτοδιοικητικά ίχνη του, προσώρας τουλάχιστον). Δεν έχει κάνει επίσημη διακύρηξη προθέσεων ο νυν δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης (που θα είναι και πάλι υποψήφιος, υποστηριζόμενος κυρίως απο τοπικά στελέχη της ΝΔ) ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί το προσωπο που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συναντήσεις της Ίλιας Ιωσηφίδου με ανθρώπους της τοπικής αγοράς

Και στους τρεις δήμους αναμένεται ότι θα έχει υποψήφιους το ΚΚΕ (Λαϊκή Συσπείρωση).

Ακούστηκαν και κάποιες προθέσεις για υποψηφιότητες που θα προέρχονται απο τον χώρο της ακροδεξιάς, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώθεί. Ευτυχώς θα λέγαμε, ίσως όμως και δυστυχώς διότι θα χάσουμε την ευκαιρία να απλώσουμε τα… μανταλάκια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *