ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Ξεκινά η εποχή των ανακοινώσεων

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Ξεκινά η εποχή των ανακοινώσεων

Φαίνεται πως ξεκινά η εποχή των… ανακοινώσεων για τους υποψήφιους δημάρχους που θα στηριχθούν και από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας. Όπως έγινε γνωστό, η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, δημοτική παράταξη “Ομάδα Πολιτών Βέροιας” διοργανώνει “ιδρυτική συνέλευση” τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στη Βέροια (ώρα 7.00 μ.μ. σε αίθουσα της Ελιάς) με βασικό θέμα τους σκοπούς ίδρυσης και τους προγραμματικούς στόχους δράσης της.

Έχοντας μάλιστα ως δεδομένο την απόφαση της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, να στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας τον Αντώνη Μαρκούλη (φώτο αριστερά), θεωρείται βέβαιο ότι στην ίδια εκδήλωση θα γίνει αναφορά και σ΄ αυτή τη στήριξη, που θα είναι και η πρώτη επίσημη ανακοίνωσή της, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεχομένως να προηγηθεί μια ανακοίνωση του ίδιου του Αντώνη Μαρκούλη, περί της υποψηφιότητάς του, για τους τύπους που προϋποθέτει ένας “ανεξάρτητος” συνδυασμός.

Τακτική που αναμένεται να εφαρμοστεί και σε σχέση με την υποστήριξη, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, της υποψηφιότητας του Κώστα  Ναλμπάντη (φώτο κάτω) για τον δήμο Αλεξάνδρειας. Και στην περίπτωση αυτή, αναμένεται ότι θα προηγηθεί η ανακοίνωση του ίδιου του Κώστα Ναλμπάντη (που σύμφωνα με εκτιμήσεις είναι θέμα ημερών) για να ακολουθήσει και η υποστήριξη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο δήμο Νάουσας, όπου το τοπίο είναι περισσότερο “ξεκάθαρο” σε σχέση με την υποδομή και το στελεχιακό δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ, η ανακοίνωση στήριξης υποψηφίου δημάρχου, ίσως να μην έχει τις προαναφερόμενες προσχηματικές μεθοδεύσεις αλλά να γίνει με πιο… “straight” τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *