ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Θύρα 4: “Ανεπιθύμητη” η Εθνική στην Τούμπα

Θύρα 4: “Ανεπιθύμητη” η Εθνική στην Τούμπα

Αίσθηση προκαλεί στη φίλαθλη κοινή γνώμη, η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ που εκφράζονται μέσω του γνωστού Συνδέσμου “Θύρα 4” να χαρακτηρίζουν ανεπιθύμητη την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου στο γήπεδο της Τούμπας και να προειδοποιούν με ιδιαίτερα ακραίο ύφος ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρόκειται να συμβεί “ούτε πάνω απο το πτώμα” τους.

Αφορμή για να εκδηλωθεί η παραπάνω αντίθεση ης “Θύρας 4” ήταν η φήμη που κυκλοφόρησε ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει την έδρα της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, στο γήπεδο της Τούμπας, με τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη όπως διέρρευσε, ενδεχομένως λόγω της παρουσίας του Άγγελου Αναστασιάδη (γνωστού ΠΑΟΚτσή προπονητή) στο τιμόνι της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4

Μετά τις τελευταίες φήμες πως η έδρα της εθνικής Ελλάδας ενδέχεται να μεταφερθεί στην Τούμπα ένα έχουμε να δηλώσουμε ρητά και κατηγορηματικά. Ούτε πάνω από το πτώμα μας.

Αυτοί που μας κλέβουν πρωταθλήματα κύπελλα και βιάζουν τον ελληνικό αθλητισμό δεν έχουν καμιά θέση στο σπίτι μας και θα μας βρουν όλους απέναντι τους.

Εννοείται πως απαιτούμε από την ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ να τελειώσει το θέμα μια και καλή με μια επίσημη ανακοίνωση.

Υ.Γ: Διπλό μες στο Λονδίνο.

Μετά τιμής,

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΘΥΡΑ 4».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *