ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Το “πειρατικό” του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νάουσας βρέθηκε χθες και στο Λονδίνο

Το “πειρατικό” του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νάουσας βρέθηκε χθες και στο Λονδίνο

Ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης γνώρισε την ήττα στο Λονδίνο, χάνοντας 4-0 το βράδυ της Πέμπτης από την τοπική Τσέλσι, στους αγώνες που δίνει για το Γιουρόπα Λιγκ όμως το εντυπωσιακό του αγώνα (για μια ακόμη φορά) ήταν η κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο της λονδρέζικης ομάδας (συνηθίζεται αυτό από τις ελληνικές ομάδες που αγωνίζονται στα βρετανικά γήπεδα).

Στο Στάμφορντ Μπριτζ (η ονομασία του γηπέδου της Τσέλσι) ανάμεσα τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας ξεχώρισαν και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νάουσας που πήγαν στο Λονδίνο με… φουλ εξάρτηση έχοντας και το πανό με το χαρακτηριστικό έμβλημα του συλλόγου τους, που ως ατρόμητοι… “πειρατές” του συνδεσμικού κινήματος που διασχίζουν τα οπαδικά πελάγη όλου του κόσμου, δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα περισσότερο από μια… νεκροκεφαλή που φοράει φούτερ με κουκούλα και υπενθυμίζει το έτος ίδρυσης της αγαπημένης ομάδας τους: 1926.

Η φωτογραφία με τους εκπροσώπους του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νάουσας χθες στο γήπεδο του Λονδίνου κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, μέσα απο αναρτήσεις “ασπρόμαυρων” φιλάθλων και ΜΜΕ για την κερκίδα και την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο της Τσέλσι, που δυστυχώς για αυτούς δν μπόρεσε να δημιουργήσει συνθήκες νίκης για την ομάδα τους. Που τώρα καλείται να αγωνιστεί για ένα… “θαύμα” που θα της δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Προοπτική που η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν δείχνει να την επιθυμεί και τόσο πολύ, διότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον της, στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *