ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

“Το’ χει” η Ν.Δ. Αλεξάνδρειας και φαίνεται… !

“Το’ χει” η Ν.Δ. Αλεξάνδρειας και φαίνεται… !

Η δημοτική τοπική οργάνωση Αλεξάνδρειας της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις ανοιχτές ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποιεί σε δημοτικές ενότητες της περιοχής ευθύνης της και μετά τις συγκεντρώσεις που έκανε, σε Πλατύ και Μελίκη ετοιμάζεται να κάνει άλλη μία, αυτή τη φορά στην Αλεξάνδρεια, τη δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Δεν είναι “μικρή δουλειά” για μια κομματική οργάνωση, να τολμά σήμερα τις ανοιχτές συγκεντρώσεις ακόμη κι αν πρόκειται για τη Νέα Δημοκρατία (που υποτίθεται έχει… “ρεύμα”) κι ακόμη περισσότερο δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητο ότι η “γαλάζια” κομματική οργάνωση του δήμου Αλεξάνδρειας, επέλεξε να το κάνει αυτό όχι μόνο στην “πρωτεύουσα” πόλη του δήμου αλλά και στην περιφέρεια.

Υπάρχει βέβαια εξήγηση. Η Νέα Δημοκρατία Αλεξάνδρειας… “το’ χει” και φαίνεται!

Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλεξάνδρειας έχει εκλεγεί ο γνωστός ημαθιώτης επιχειρηματίας Νίκος Τάκης και μαζί του έχει εκλεγεί μια ιδιαίτερα ικανή ομάδα στελεχών που αποτελείται κυρίως από ανθρώπους της τοπικής αγοράς και δραστήρια μέλη της Αλεξανδρινής κοινωνίας, που εκτός από θέματα οργάνωσης γνωρίζουν καλά και απο ζητήματα εξωστρέφειας. Και κυρίως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να αναμειχθούν με τον κόσμο και να συζητήσουν μαζί του. Μεγάλη υπόθεση αυτό…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Αλεξάνδρειας, της Νέας Δημοκρατίας, απο τον πρόεδρό της, Νίκο Τάκη, σχετικά με τη νέα ανοιχτή συγκέντρωση που θα διοργανώσει στην Αλεξάνδρεια αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι, με χαρά και ενθουσιασμό συνεχίζουμε με τη ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας, τις ανοιχτές συναντήσεις μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας, μετά το Πλατύ και τη Μελίκη, ήρθε η σειρά της Αλεξάνδρειας.

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο της Αλεξάνδρειας.

Θα είμαστε εκεί, όλα τα μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, τα μέλη της Νομαρχιακής, το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ και όλο το παλιό και νέο πολιτικό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας.

Θα είμαστε όλοι εκεί, για να σας ακούσουμε, να καταγράψουμε τις απόψεις σας, τα δικαιολογημένα παράπονα σας, την κριτική σας και να χαράξουμε μαζί μια πορεία νίκης και απαλλαγής από την χειρότερη κυβέρνηση της χώρας.

Από μια κυβέρνηση της αυταπάτης και της υποχώρησης, μιας καταστροφικής κυβέρνησης για την οικονομία και επικίνδυνα επιζημιας για το Έθνος.

Από μια κυβέρνηση που για λίγους μήνες παραπάνω στην εξουσία πούλησε, το ΟΝΟΜΑ, την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και την ΓΛΩΣΣΑ των ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ, στους Σκοπιανούς παραχαράκτες της ιστορίας μας.

Προσκαλώ όλους εσάς παλιά και νέα μέλη, φίλους της Νέας Δημοκρατίας που είστε πάντα παρόντες στους αγώνες για μια Ελλάδα, με ευημερία, ισότητα και αληθινή δημοκρατία. Όλους εσάς που δικαίως νιώσατε πικρία και εγκατάλειψη, από τα πολλά λάθη και τις παραλείψεις.

Καλώ και όλους εσάς που φύγατε από κοντά σας, γιατί σας μάγεψαν τα ψέματα και οι υποσχέσεις του λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι κραυγές των ακραίων της πολιτικής μισαλλοδοξίας.

Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη δημιουργούμε, ένα κόμμα ανοιχτό στους πολίτες, ανοιχτό στο διάλογο, ακούμε τις απόψεις και την κριτική, συνδιαμορφώνουμε μαζί το πρόγραμμα μας και πάνω απ’ όλα είμαστε κοντά στον πολίτη.

Η Νέα Δημοκρατία είσαι εσύ, που αγωνιάς για το μέλλον του Έθνους και των παιδιών μας.

Οι πόρτες της Τοπικής Οργάνωσης είναι και πάλι ανοιχτές και σε περιμένουμε.

Με εκτίμηση

Νίκος Τάκης

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αλεξάνδρειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *