TV/MEDIA posted by

VOICE: Φωνάρα ο Φώντας, προχωρά στα live (video)

VOICE: Φωνάρα ο Φώντας, προχωρά στα live (video)

Για μια ακόμη φορά τους άφησε άφωνους με τη φωνάρα του και πέρασε στα live του VOICE of GREECE. Ο λόγος για τον Φώντα Λαφαζάνη, τον εκπληκτικό ερμηνευτή από την Αλεξάνδρεια που στο επεισόδιο του διαγωνισμού που μεταδόθηκε χθες από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ για τη φάση των Knockouts πραγματοποίησε άλλη μια μεγάλη εμφάνιση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση που είναι οι live εμφανίσεις όπου τους διαγωνιζόμενους αξιολογεί και το κοινό.

Υπενθυμίζουμε ότι στο φετινό VOICE of GREECE συμμετείχαν άλλοι δύο ημαθιώτες ερμηνευτές, η Στεφανία Γκουντουρά και ο Αβραάμ Ιντζεβίδης οι οποίοι παρά τις πολύ καλές ερμηνείες που είχαν στα τραγούδια ‘Ήτανε αέρας’ (του Γιώργου Καζαντζή) κι ‘Ανάθεμά σε’ (του Παντελή Θαλασσινού) δεν κατάφεραν να περάσουν στη φάση των live και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

Στη χθεσινή εμφάνισή του, ο Φώντας Λαφαζάνης, ερμηνεύοντας μοναδικά το «Φεγγάρι μου χλωμό» του μεγάλου Πασχάλη Τερζή, έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και δεν άφησε περιθώρια στον coach Σάκη Ρουβά ο οποίος τον επέλεξε για τα live!

Δείτε το βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *