ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Το “μήνυμα” της ΟΝΝΕΔ και του Αλέξανδρου Καλαϊτζίδη για τις δημοτικές εκλογές

Το “μήνυμα” της ΟΝΝΕΔ και του Αλέξανδρου Καλαϊτζίδη για τις δημοτικές εκλογές

Στη γραμμή των “μεγάλων” και η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, παρακολουθεί και συμμετέχει από κοντά στις εξελίξεις με τις προεκλογικές ζυμώσεις της Νέας Δημοκρατίας στους δήμους της Ημαθίας.

Στο δήμο Βέροιας τάχθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Γεωργίας Μπατσαρά και όπως μαθαίνουμε ήδη συμμετέχει ενεργά στη οργάνωση και στη στελέχωση του συνδυασμού της.

Στη Νάουσα και στην Αλεξάνδρεια παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να έχει ανάμιξη στα… “δρώμενα” των τοπικών υποψηφίων από τον χώρο της ΝΔ συμφωνώντας με την απόφαση του κόμματος να μη δώσει “χρίσμα” και να μη δεσμεύσει τον κόσμο με κομματικές κατευθύνσεις.

Ειδικά στην Αλεξάνδρεια, η ΟΝΝΕΔ συμβαδίζει απόλυτα με την αντίστοιχη άποψη της Τοπικής Επιτροπής ΝΔ  Αλεξάνδρειας και την περίοδο αυτή συμμετέχει ενεργά στις ενημερωτικές κομματικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Όπως έγινε πρόσφατα στην ενημερωτική εκδήλωση της ΝΔ Αλεξάνδρειας στη Μελίκη, όπου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης συμμετείχε στο πάνελ των διοργανωτών και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και τη Δευτερα στην αντίστοιχη εκδήλωση της Αλεξάνδρειας.

Όπως μάλιστα ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει στη Μελίκη και στην Αλεξάνδρεια σε όσους τον… “πλησίασαν” και ζήτησαν την υποστήριξή του, “η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι με τη Νέα Δημοκρατία και υποστηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη”. Κι αμέσως το ξεκάθαρο μήνυμά του, στάλθηκε παντού και προς όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *