ΝΑΟΥΣΑ posted by

Ίλια Ιωσηφίδου… made in USA!

Ίλια Ιωσηφίδου… made in USA!

Αμερικάνικη προεκλογική περίοδο ή τουλάχιστον όχι “μια από τα ίδια” θυμίζει ο τρόπος προσέγγισης των προβλημάτων του δήμου Νάουσας απο την υποψήφια δήμαρχο Ίλια Ιωσηφίδου, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας”.

Αυτή τη φορά, θέλοντας να ζήσει από κοντά το πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών με τη χρήση των αστικών λεωφορείων της Νάουσας, “μπήκαν” στο αστικό ή ίδια και οι συνεργάτες της κι έκαναν διαπιστώσεις… “δια ζώσης”.

-Αστικά καθαρά, ζεστά και γρήγορα, ικανοποιητική ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

-Προβλήματα στο οδόστρωμα, ελλιπής ή κρυμμένη σήμανση και μη ικανοποιητική πυκνότητα δρομολογίων.

Αυτά είναι τα δύο δεδομένα της εξίσωσης, στις συνδυασμένες ενέργειες και στη συνεργασία μεταξύ δημοτικής αρχής και διοίκησης των αστικών, η επίλυσή της. Το επισημαίνει χαρακτηριστικά με παραπλήσιο τρόπο και η ίδια η Ίλια Ιωσηφίδου, τονίζοντας: “Ζήσε τα προβλήματα- Λύσε τα προβλήματα”

Γράφει χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού: «Πήραμε το μεσημέρι το αστικό λεωφορείο μαζί με τους μαθητές που επιστρέφουν από το σχολείο για να δούμε στην πράξη την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Διαπιστώσαμε ότι τα αστικά μας είναι καθαρά, ζεστά και γρήγορα αλλά αντιμετωπίζουν προβλήματα με το οδόστρωμα, που είναι κακό σε πολλά σημεία και την ελλιπή ή κρυμμένη σήμανση. Επίσης η πυκνότητα των δρομολογίων δεν είναι ικανοποιητική. Κατόπιν η Ίλια Ιωσηφίδου επισκέφθηκε τη διοίκηση των αστικών και τον πρόεδρο κ. Ηλία Ορδουλίδη και ανταλλάξανε απόψεις για τους τρόπους και τις συνδυασμένες ενέργειες σε συνεργασία με τον Δήμο που θα χρειαστούν, ώστε να ενισχυθεί η χρήση του αστικού και να μπει στη ζωή μας, επειδή προσφέρει ασφαλή και φθηνή μετακίνηση. Τα αστικά να παρέχουν συχνότερα και λειτουργικά δρομολόγια και οι δημότες να τα χρησιμοποιούν περισσότερο για να έχουν την πληρότητα που θα τα καταστήσει βιώσιμα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *