ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η αύρα της Μιρέλας Ορταντζόγλου

Η αύρα της Μιρέλας Ορταντζόγλου

Αρχίσει να στελεχώνει σταδιακά τον συνδυασμό της, η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας, Γεωργία Μπατσαρά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα νέα πρόσωπα που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα είναι πολλά και αξιόλογα.

Ένα τέτοιο νέο πρόσωπο είναι και η νεαρή βεροιώτισσα νομικός, Μιρέλα Ορταντζόγλου που τη βλέπουμε στη φωτογραφία μαζί με τη Γεωργία Μπατσαρά.

Είναι κόρη του γνωστού δικηγόρου Σάκη Ορταντζόγλου και με τη συμμετοχή της δίνει σίγουρα μια αύρα αισιοδοξίας στο κλίμα των δημοτικών εκλογών, ταυτόχρονα όμως δίνει μια φωτεινή ελπίδα ότι η νέα γενιά της Βέροιας διαθέτει πρόσωπα που μπορούν να την εκπροσωπήσουν δημιουργικά και σύγχρονα, στην καινούργια εποχή της αυτοδιοίκησης και ευρύτερα. Και να πάρουν αντάξια τη σκυτάλη από τους παλαιότερους ή και να συνεργαστούν μαζί τους στη νέα δημοτική αρχή, για κάτι καλύτερο στον δήμο και στην τοπική κοινωνία.

Με άλλα λόγια, υποψηφιότητες σαν της Μιρέλας Ορταντζόγλου, σε όλους τους συνδυασμούς, δεν είναι απλώς χρήσιμες, ούτε μόνο για τη “βιτρίνα”. Είναι απαραίτητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *