ΝΑΟΥΣΑ posted by

Νάουσα: Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του Νικόλα Καρανικόλα

Νάουσα: Ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση του Νικόλα Καρανικόλα

Όλα είναι έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού και των κεντρικών προγραμματικών θέσεων του υποψήφιου δημάρχου Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα και σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει σε ανοιχτή εκδήλωση που προγραμματίζεται στη Νάουσα για τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου.

Ο Νικόλας Καρανικόλας ήδη έχει ολοκληρώσει μια πρώτη φάση διαβουλεύσεων με τοπικούς φορείς και με πρόσωπα που μπορούν να έχουν καθοριστική επιρροή στη διαμόρφωση του εκλογικού τοπίου, τόσο στην πόλη της Νάουσας όσο και στην περιφέρεια του δήμου. Σίγουρα έχει διαμορφώσει ένα πλήρες πλαίσιο προγραμματικών θέσεων για το σήμερα και το αύριο του δήμου Νάουσας, το οποίο και θα παρουσιάσει στην εκδήλωση που διοργανώνει.

Παράλληλα, έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη πολλών γνωστών στελεχών της τοπικής κοινωνίας, είναι σε θέση να ανακοινώσει ακόμη και μια πρώτη “λίστα” υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, αυτό όμως εξαρτάται από την εκλογική στρατηγική που σκέφτεται να ακολουθήσει και δεν είναι ακόμη σίγουρο εαν θα γίνει στην επόμενη ανοιχτή εκδήλωση της Νάουσας. Αναμένεται όμως ότι θα εμφανιστούν στο πλευρό του, πρόσωπα που θα δώσουν το αναμενόμενο “στίγμα” για τις προθέσεις τους κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *