ΒΕΡΟΙΑ posted by

Οι… “ιστορικές” φωτογραφίες του Λάζαρου

Οι… “ιστορικές” φωτογραφίες του Λάζαρου

Σε… “ιστορικό” πρόσωπο της Ημαθίας “κινδυνεύε锨να χαρακτηριστεί ο “γαλάζιος”  πρώην  βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, λόγω “ιστορικών” φωτογραφιών (όπως καθιερώνεται πλέον να ονομάζονται) όπου εμφανίζεται να δίνει χειραψίες με πρόσωπα που πριν απο από κάποιο καιρό δεν τους “χάριζε” ούτε καν το βλέμμα του.

Αναφερόμαστε σε “χειραψίες” που καταγράφηκαν απο φωτογραφικούς φακούς τοπικών “παπαράτσι”, όπου ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, προ ημερών έδωσε το χέρι στον πολιτικά ομόσταυλό του, πρώην βουλευτή, Μιχάλη Χαλκίδη και πρόσφατα έδωσε το χέρι στον επίσης πολιτικά ομόσταυλό του, νυν βουλευτή, Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Δεν χρειάζεται να είσαι “στέλεχος” της ημαθιώτικης πολιτικής πιάτσας για να γνωρίζεις τα όσα έχουν διαμηνυθεί κατα καιρούς μεταξύ Τσαβδαρίδη- Χαλκίδη και μεταξύ Τσαβδαρίδη- Βεσυρόπουλου διότι τα ξέρουν μέχρι και τα… “πεζοδρόμια”. Όμως οι καιροί αλλάζουν, ο πανδαμάτωρ χρόνος επιλυαίνει γωνίες. Κυρίως όμως φαίνεται ότι “νερώνει κρασιά” η προεκλογική περίοδος που ξεπροβάλει.

Και που’ σαι ακόμη…” μας είπε κάποιος γνώστης και έγκυρος αναλυτής της τοπικής πολιτικής σκηνής. Θα τον ακούσουμε.

Συνεπώς ας αφήσουμε τα φλας να αστράφτουν και τον κόσμο να βλέπει τις φωτογραφίες. Άλλωστε, όπως λένε οι “ειδικοί”, όλα για τον κόσμο γίνονται.

Τι όχι;

φώτο: veriotis.gr

2 Σχόλια

  • Τόσο πολύ φοβούνται αυτοί που σε πληρώνουν τον Λάζαρο? Μη μπερδεύεις την ευγένεια με μικρότητες. Μόνο που αναφέρθηκε το όνομα του από εσένα Τάσο αποτελεί είδηση!!!! Πρόσεχε μη σε μαλώσουν ο Τόλης και ο Τάσος!!!! Τους ρώτησες?

  • ……… καρεκλα!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up