ΗΜΑΘΙΑ posted by

Η… “έκτη” βουλευτής της Ημαθίας

Η… “έκτη” βουλευτής της Ημαθίας

Η Ημαθία διαθέτει, όπως όλοι γνωρίζουμε, τέσσερις βουλευτές και όλοι τους μοχθούν για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του, ο καθένας με τον τρόπο του αλλά και όλοι μαζί όταν χρειάζεται. Είναι οι τρεις βουλευτές που εκλέχθηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Φρόσω Καρασαρλίδου, ο Γιώργος Ουρσουζίδης και ο Χρήστος Αντωνίου, είναι κι ο μοναδικός που εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία, ο Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Παρόλα αυτά, η κοινοβουλευτική εκλογή του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), Θανάση Θεοχαρόπουλου, λόγω της βεροιώτικης καταγωγής του, θεωρήθηκε ως μια ακόμη “θέση” τοπικού βουλευτή, που θα μπορούσε να συμβάλει εξ ίσου στην προώθηση των τοπικών θεμάτων. Κι αυτός είναι ο λόγος που συχνά, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφέρεται ως “ο πέμπτος” βουλευτής της Ημαθίας.

Βλέποντας όμως εδώ και καιρό, τις πολύ συχνές παρουσίες της Κατερίνας Παπακώστα στη Βέροια και λαμβάνοντας υπόψη την ημαθιωτικη καταγωγή του συζύγου της, αναρωτιόμαστε μήπως και μέσω αυτής, η Ημαθία μπορεί να αισθάνεται ότι έχει μια ακόμη βουλευτική θέση στη διάθεσή της. Γιατί όχι;
Δεν θα μπορούσε η ημαθιώτισσα, λόγω συζυγου, Κατερίνα Παπακώστα, να θεωρηθεί και ως “η έκτη” βουλευτής της Ημαθίας; Και μάλιστα ως η… υπουργός της Ημαθίας για να μας φύγει και το “άχτι” που έχουμε στο θέμα αυτό;

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από ιδιωτική παρουσία της Κατερίνας Παπακώστα στον εορτασμό της Ανάστασης στη Βέροια, όπου και η ίδια δείχνει και αισθάνεται σαν στο σπίτι της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *