ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Δήμος Αλεξάνδρειας: Γκυρίνης vs Ναλμπάντης στον χορό ενός… Ολυμπιακού

Δήμος Αλεξάνδρειας: Γκυρίνης vs Ναλμπάντης στον χορό ενός… Ολυμπιακού

Αυτό που έγινε τις προάλλες στην Αλεξάνδρεια με τις εμφανίσεις των επισήμων στο χορό της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρού είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον δήμο Αλεξάνδρειας σε σχέση με τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πρώτος έφτασε στην αίθουσα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας (και εκ νέου υποψήφιος) Παναγιώτης Γκυρίνης, που προτίμησε να καθίσει στο μπαρ της αίθουσας και καθισμένος εκεί έκανε και τον χαιρετισμό του προς τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους συνδημότες του.

Αργότερα έφτασε στην αίθουσα, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Ναλμπάντης (και μέχρι πρότινος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη) που προτίμησε να καθίσει στην αντίθετη πλευρά του καταστήματος.

Οι δύο πλευρές όχι μόνο δεν αντάλλαξαν κουβέντα, αλλά ούτε καν χαιρετήθηκαν προσωπικά αλλά γενικά και αόριστα. Κι αυτό σχολιάστηκε ανάλογα απο τους παρευρισκόμενους, νέους ανθρώπους κυρίως, που έχουν μάθει να μιλούν αλλιώς και με διαφορετική γλώσσα.

“Μπαλάκι” της εκδήλωσης, ο φιλότιμος πρόεδρος της ομάδας του Ολυμπιακού Λουτρού, ο οξυδερκής Αργύρης Καλοσόπουλος, που έσπευδε μια να είναι δίπλα από τον Παναγιώτη Γκυρίνη (στη μια πλευρά του καταστήματος) και μια δίπλα από τον Κώστα Ναλμπάντη (στην άλλη πλευρά του καταστήματος). Και κάθε φορά να μη λέει “όχι” στις παραγγελίες για μια “φωτογραφία” δίπλα από τον ένα και δίπλα από τον άλλο. Αντιλαμβάνεστε…

Να και το κερασάκι στην τούρτα:

Ο νεοδημοκράτης Παναγιώτης Γκυρίνης πήγε στην εκδήλωση έχοντας μαζί του, τον ΠΑΣΟΚογενή πρώην δημοτικό σύμβουλο από το Καμποχώρι Βαγγέλη Παπαγεωργόπουλο, ο δε Κώστας Ναλμπάντης (που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ) πήγε στην εκδήλωση έχοντας μαζί του, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο από τον Λουτρό Δημήτρη Συρόπουλο, που εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Γκυρίνη.

Μπίνγκο !!!

2 Σχόλια

  • ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ,ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ.ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

  • Ο ένας πήγε με τον άλλον που είναι με τον άλλον που ο άλλος ήρθε με έναν άλλον.Και δεν τους πήραν οι νέοι του χωριού με τις ………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up