ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια: Συνάντηση Ναλμπάντη – Μπρουσκέλη σε αναζήτηση μιας “χρυσής τομής”

Αλεξάνδρεια: Συνάντηση Ναλμπάντη – Μπρουσκέλη σε αναζήτηση μιας “χρυσής τομής”

Συνάντηση κορυφής μεταξύ του υποψήφιου δημάρχου Αλεξάνδρειας Κώστα Ναλμπάντη και του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκου Μπρουσκέλη, είχαμε στην Αλεξάνδρεια. Προφανώς συζητήθηκε το θέμα των δημοτικών εκλογών και η φημολογούμενη πρόταση προς τον Νίκο Μπρουσκέλη να μετέχει στον συνδυασμό του Κώστα Ναλμπάντη ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Καθόλου παράξενη προσέγγιση αν την δούμε εντελώς επιφανειακά καθώς ΠΑΣΟΚ είναι και οι δύο, υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ είναι ο Κώστας Ναλμπάντης, περιζήτητος και χρήσιμος είναι ο Νίκος Μπρουσκέλης λόγω της αυτοδιοικητικής εμπειρίας του.

Το θεμα όμως είναι αλλού: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Μπρουσκέλης έχει ως πρώτη προτεραιότητα τη συμμετοχή του στις εθνικές εκλογές, ως υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο Νομό Ημαθίας. Θέλει σαφέστατα να βοηθήσει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Κώστα Ναλμπάντη για τις δημοτικές εκλογές, δεν θέλει όμως να “κάψει” τη δική του πρόθεση για τις εθνικές εκλογές μέσω και της συμμετοχής του, σε αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο.

Ο χρόνος διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, πριν, ταυτόχρονα ή μετά τις δημοτικές εκλογές, είναι το βασικό κριτήριο απο το οποίο θα εξαρτηθεί η επιλογή του. Και σε κάθε περίπτωση, μπορεί να βρεθεί η “χρυσή τομή” καθώς υπάρχει καλή διάθεση κι απο τις δύο πλευρές.

Μπορούσατε όμως αδέλφια να τα πείτε όλα αυτά, σε κάποιο γραφείο ή σε κάποιο πιο “προσωπικό” χώρο. Εκτός κι αν το επιδιώξατε για λόγους δικούς σας και κατόπιν εντολής του… manager!

1 Comment

  • Συναντηση του 7 τοις εκατο θα εβαζα τιτλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up