ΒΕΡΟΙΑ posted by

“Αντιγράφει” ( ; ) Καραπαναγιωτίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

“Αντιγράφει” ( ; ) Καραπαναγιωτίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης κατεβαίνει για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και χθες ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του οποίου θα ηγηθεί για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο συνδυασμός του Π. Ψωμιάδη ονομάζεται “Δύναμη Πολιτών” κι αν σας θυμίζει κάτι ως “επωνυμία” δεν έχετε άδικο. Είναι το ίδιο όνομα με το όνομα του συνδυασμού του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, όταν ο ημαθιώτης πολιτευτής είχε κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Μια “Δύναμη Πολιτών” που αποδείχθηκε πραγματική δύναμη στην πρώτη Κυριακή, κερδίζοντας την πρώτη θέση, με το 33,62% των ψήφων που συγκέντρωσε, έναντι 25,45% του δεύτερου Κώστα Βοργιαζίδη.  Όμως στη δεύτερη Κυριακή, μάλλον έδωσε δύναμη στην πλευρά του αντιπάλου συνδυασμού και δεν κατόρθωσε να κερδίσει τις εκλογές. Ο Καραπαναγιωτίδης συγκέντρωσε 45,90% έναντι 54,10% του Βοργιαζίδη που εκλέχθηκε δήμαρχος.

Αυτά περί της “Δύναμης Πολιτών” που μέχρι στιγμής, ως… όνομα “ετικέτας”, δεν έδειξε να ανταποκρίνεται καθόλου με το περιεχόμενο της… “συσκευασίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *