ΒΕΡΟΙΑ posted by

Δήμος Βέροιας: Οι ΑΝΕΛ θα υποστηρίξουν Μαρκούλη;

Δήμος Βέροιας: Οι ΑΝΕΛ θα υποστηρίξουν Μαρκούλη;

Στον χώρο του κυβερνητικού στρατοπέδου, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές στον δήμο Βέροιας, φαίνεται ότι υπάρχει μια πολυσυλλεκτική ομοφωνία σε σχέση με την υποστήριξη του Αντώνη Μαρκούλη ως υποψήφιου δημάρχου.

Έχοντας ήδη προηγηθεί η ανακοίνωση της υποστήριξής του, απο το κυβερνών κόμμα “Νέα Ελληνική Ορμή” της Κατερίνας Παπακώστα, ακολούθησε η ανακοίνωση της υποστήριξής του και απο τον βασικό κυβερνητικό εταίρο, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι έτσι εκδηλώθηκε σε συντριπτικό βαθμό, η κυβερνητική ταύτιση με την υποψηφιότητα του Αντώνη Μαρκούλη και αναμένεται να υλοποιηθεί και σε ότι αφορά στη στελέχωσή του, με υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων που θα προέρχονται από τις δεξαμενές των τοπικών κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της “Νέας Ελληνικής Ορμής”.

Επειδή όμως το καλό “έπεται” του καλύτερου, αρκετός κόσμος αναρωτιέται ποιά θα είναι η στάση του τρίτου κυβερνητικού εταίρου, του κόμματος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων” σε σχέση με την υποψηφιότητα του Αντώνη Μαρκούλη. Θα τον υποστηρίξουν και οι ΑΝΕΛ ή μήπως το κόμμα του Πάνου Καμμένου έχει άλλες σκέψεις για το πρόσωπο που θα στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο στο δήμο Βέροιας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *