ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Κάτι άλλαξε με τον Αργύρη Πανταζόπουλο

Κάτι άλλαξε με τον Αργύρη Πανταζόπουλο

Από τις 4 Οκτωβρίου 2018, όταν ο Αργύρης Πανταζόπουλος ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, πέρασε πολύς χρόνος “περισυλλογής” απο την πλευρά του πρώην αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας σε σημείο που να δίνει δικαιώματα σε καλοθελητές, να “κυκλοφορούν” διάφορα και άλλους να ισχυρίζονται μέχρι και “κακίες” για τις προθέσεις του.

Έχοντας να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση, στα μέσα Νοεμβρίου έκανε μια δήλωση στον Τάσο Ντομουχτσή (κλικ ΕΔΩ), επιβεβαιώνοντας την παραμονή του, στον προεκλογικό στίβο και αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Για αυτούς που αγχώνονται και έχουν αγωνία, ξέρουν αυτοί, έχω να τους πω πως θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2019, μπορούν να μείνουν ήσυχοι”.

Μαθαίνουμε τώρα από το περιβάλλον του (και ήδη κυκλοφορεί ευρέως) ότι προγραμματίζει άλλη μια δημόσια παρουσία, μάλλον μετά τα Χριστούγεννα, όπου θα παρουσιάσει ένα ευρύτερο πλαίσιο αρχών πάνω στις οποίες θα κινηθεί προεκλογικά και σε σχέση με τις στρατηγικές που θα ακολουθήσει προεκλογικά.

Επειδή είναι γνωστό το αυξημένο πολιτικό αισθητήριο του Αργύρη Πανταζόπουλου και η αδιαμφισβήτητη εμπειρία του σε παρόμοιες διαδικασίες (παρά τη νεαρή του ηλικία) θεωρούμε μάλλον απίθανο να “σπατάλησε” όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να “αναζητεί αυτοδιοικητικά πλαίσια” και για να “ανιχνεύει προεκλογικούς σχεδιασμούς”. Τέτοιες διαδικασίες δεν είναι χρονοβόρες για τα επίπεδα του Πανταζόπουλου και να μη γελιόμαστε ότι αυτά είναι που τον απασχολούσαν όλο αυτό το διάστημα.

Κάπου αλλού είναι η αιτία της καθυστέρησης ή κάτι άλλαξε και αν θέλει να μας το πει, θα μας το πει. Αν δεν θέλει, θα το προσπεράσει και θα μείνουμε με την… απορία (λέμε τώρα…). Πάντως η επιλογή του χρόνου για τις ανακοινώσεις του, μάλλον σε κάτι “εορταστικό” παραπέμπουν και δίνουν την ένδειξη ότι κάποιοι “κόμποι” ξελύθηκαν και κάποια “φρένα” ξεμπλοκάρησαν. Υπομονή και θα το μάθουμε οσονούπω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *