ΝΑΟΥΣΑ posted by

Ανοίγει ή κλείνει το παράθυρο, ο Νίκος Κουτσογιάννης, δεν έχει σημασία

Ανοίγει ή κλείνει το παράθυρο, ο Νίκος Κουτσογιάννης, δεν έχει σημασία

Ανοίγει ή κλείνει το παράθυρο, ο Νίκος Κουτσογιάννης, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι “έφτιαξε” το παράθυρο, αλλάζοντας το παλιο και βάζοντας το καινούργιο. Έτσι πολιτεύτηκε μέχρι τώρα ο δήμαρχος Νάουσας κι έτσι σκοπεύει να συνεχίσει εφόσον οι πολίτες του δήμου Νάουσας, ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του. Αλλάζοντας το “παλιό” και “βάζοντας” στη θέση του, το καινούργιο. Αντιρρήσεις και αντίλογος μπορεί να υπάρχουν για τις επιλογές και για τον τρόπο, δύσκολα όμως θα βρεθεί κάποιος που θα υποστηρίξει ότι στις μέρες του, η Νάουσα δεν ανέβηκε ένα ακόμη σκαλί.

Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του δημάρχου Νάουσας Νίκου Κουτσογιάννη στο έργο παρέμβασης του δήμου για την αντικατάσταση κουφωμάτων σχολικών μονάδων. ‘Ένα έργο προϋπολογισμού 235.000 ευρώ, που αναβαθμίζει ενεργειακά τα σχολικά συγκροτήματα και βελτιώνει τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιείται η διδασκαλία.

Το έργο ξεκίνησε απο τα 1ο και 2ο Λύκεια Νάουσας και αφορά επίσης τις σχολικές μονάδες: 1ο-2ο Δημοτικά Νάουσας, Γυμνάσιο Επισκοπής, Γυμνάσιο Κοπανού, Λάππειο Γυμνάσιο Νάουσας, Δημοτικό Μαρίνας, Δημοτικό Μονοσπίτων-Χαρίεσσας, Δημοτικό Κοπανού, Δημοτικό Ροδοχωρίου και Νηπιαγωγείο Επισκοπής. Η συνολική παρέμβαση με την αντικατάσταση των κουφωμάτων σε όλα τα παραπάνω σχολεία αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *