ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ανεβάζει στροφές ο Στάθης

Ανεβάζει στροφές ο Στάθης

Καθώς πληθαίνουν οι εκτιμήσεις για ενδεχόμενο εκλογικό αιφνιδιασμό απο την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα κι επειδή στην πολιτική ποτέ δεν ξέρεις “τι σου ξημερώνει”, η κινητοποίηση στον χώρο των “ενδιαφερόμενων” πλευρών αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητες. Δεν είναι μόνο τα κόμματα που δείχνουν μια τέτοια προετοιμασία αλλά και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι που κάνουν την ανάλογη προετοιμασία.

Ανάμεσά τους και ο βεροιώτης δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος, Στάθης Σαρηγιαννίδης (υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με τον συνδυασμό του Γιάννη Ιωαννίδη και το επίσημο χρίσμα της ΝΔ τότε…) που τελευταία δείχνει μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στις δημόσιες εμφανίσεις του, φροντίζοντας πάντα να διατηρεί το απέριττο ύφος που ανέκαθεν τον διακρίνει.

Ο ίδιος έχει δηλώσει δημόσια ότι ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία αν και διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν κατά καιρούς, τον θέλουν να συμμετέχει σε αυτοδιοικητικά σχήματα, πάντα υπό την επίσημη “γαλάζια” σημαία κι αυτό είναι κάτι που φροντίζει να το διατηρεί ως “κόρη οφθαλμού” στη μέχρι τώρα πολιτική πορεία του.

Αν κρίνουμε όμως από τις μέχρι σήμερα κινήσεις του και τις δηλώσεις που προσεκτικά φροντίζει να κάνει, είναι εμφανές ότι έχει το βλέμμα προς την κεντρική πολιτική σκηνή κι εκεί επικεντρώνει τον στόχο του. Και όπως είναι φυσικό βρίσκεται κι αυτός σε αναμονή όπως και πολλοί άλλοι. Θα δείξει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *