ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Υποψήφιοι και υποψήφιες σπεύσατε: Τη Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Υποψήφιοι και υποψήφιες σπεύσατε: Τη Δευτέρα στην Αλεξάνδρεια ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι των υποψηφίων, των πολιτευτών και των πολιτευομενων της Ημαθίας (όλων των φύλων και όλων των “φυλών”) οδηγούν στην Αλεξάνδρεια.

Εκεί αλλάζει η σκυτάλη των εορταστικών εκδηλώσεων των δήμων της Ημαθίας και ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρουσία πλήθους κόσμου και εν δυνάμει ψηφοφόρων, εννοείται…

Πρόκειται για το ξεκίνημα των φετινών εκδηλώσεων της Αλεξάνδρειας που έχουν τον γενικό τίτλο “Χριστούγεννα στην πόλη” τις διοργανώνει ο δήμος Αλεξάνδρειας και θα περιλαμβάνουν διάφορα δρώμενα στο πνεύμα των γιορτών που θα εξελιχθούν σε όλη τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κορυφαία όλων αυτή της Δευτέρας, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ στον ανοιχτό χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας.

Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με το συγκρότημα των “Ονιράμα” και με ελεύθερη είσοδο για όλο τον κόσμο. Θα γίνει χαμός!

Ατένσιο: Η πληροφορία ότι θα διοργανωθεί και μέγας διαγωνισμός μεταξύ του απλού κόσμου που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση, με θέμα “μέτρα όσους περισσότερους υποψήφιους και υποψήφιες μπορείς” και με έπαθλο ένα… πολυψηφοδέλτιο, ελέγχεται και απομένει να εξακριβωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *