ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Νέοι άνθρωποι πλαισιώνουν την οργάνωση της Ν.Δ. Αλεξάνδρειας

Νέοι άνθρωποι πλαισιώνουν την οργάνωση της Ν.Δ. Αλεξάνδρειας

Ιδιαίτερα θετικά σχολιάστηκε από τους παρευρισκόμενους “βετεράνους” της Νέας Δημοκρατίας, η παρουσία αρκετών νέων στελεχών, στην χθεσινή εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλεξάνδρειας του κόμματός τους.

Η παρουσία αυτών των νέων στελεχών, τα οποία δίνουν την προσωπική δυναμική τους στην όλη προσπάθεια, αποτελεί σίγουρα επιτυχία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της “γαλάζιας” ΔΗΜ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, του προέδρου Νίκου Τάκη και των συνεργατών του και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Χαρακτηριστικό και το στιγμιότυπο από την πρόσφατη εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια, με τρία νέα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. στο πάνελ των συνδιοργανωτών. Τον Αντώνη Σταμάτη (κέντρο) μέλος του Δ.Σ της Ν.Δ.  Αλεξάνδρειας, τον Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη (δεξιά) πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και τον Σταύρο Ευαγγελόπουλο (αριστερά) πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ στον δήμο Αλεξάνδρειας. Τρεις δραστήριοι νέοι άνθρωποι της αγοράς, που αποφάσισαν μαζί με άλλους συνομηλίκους τους, να ασχοληθούν και με την πολιτική.

Θετική εξέλιξη, τόσο για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και για όπου αλλού εμφανίζονται τέτοιοι άνθρωποι καθώς η επίκληση της ανανέωσης δεν μπορεί να μένει μόνο στα λόγια αλλά πρέπει να γίνεται και πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *