ΒΕΡΟΙΑ posted by

Από… νεοδημοκράτη ήρθε η πρώτη “αντίδραση” για τις δηλώσεις της Γ. Μπατσαρά

Από… νεοδημοκράτη ήρθε η πρώτη “αντίδραση” για τις δηλώσεις της Γ. Μπατσαρά

Από τον Γιάννη Παπαγιάννη εκδηλώθηκε η πρώτη αντίδραση στις δηλώσεις της Γεωργίας Μπατσαρά, δηλαδή από έναν… “ομόσταυλό” της κομματικά (είναι και οι δύο μέλη της ίδιας τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στη Βέροια) κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο επίσης νεοδημοκράτης υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, έδωσε στη δημοσιότητα δήλωσή του, στην οποία πέρα από τις κλασσικές αβροφροσύνες και καλωσορίσματα που συνηθίζονται μεταξύ των υποψηφίων (και ενίοτε είναι λόγια μόνο για το θεαθήναι) επικεντρώνεται κυρίως στην άποψη που εξέφρασε η επίσημη υποψήφια δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας για τον σημερινό δήμαρχο Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη.

“Τον εκτιμώ αφάνταστα τον δήμαρχο Βέροιας, δεν είπα ποτέ τη λέξη αποτυχημένη για τη θητεία του, πιστεύω ότι είχε όραμα όμως η πόλη ‘έκατσε’ αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη” ανέφερε μεταξύ άλλων η Γεωργία Μπατσαρά στην προχθεσινή συνέντευξη τύπου και η αλήθεια είναι ότι αυτό “στράβωσε” αρκετούς, όχι μόνο στη Νέα Δημοκρατία.

Αλήθεια είναι όμως ότι σε άλλα σημεία της τοποθέτησή της, χρησιμοποίησε δηκτικές εκφράσεις για την κατάσταση του δήμου Βέροιας. Μίλησε για “γκρίζα, μίζερη και άοσμη πόλη” και γενικά άσκησε κάποια κριτική όχι όμως σε επίπεδο σκληρής καταγγελίας αλλά σε ρυθμούς “πολιτισμένης” αντιπαράθεσης. Και έδωσε δικαιώματα για… “απομόνωση” φράσεων της, με ότι θα μπορούσε να προκύψει μετά.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Ήδη προέκυψε η αντίδραση του Γιάννη Παπαγιάννη ίσως όμως προκύψουν και άλλες.

Σχολιάζοντας λοιπόν τη συνέντευξη τύπου που έδωσε προχθές Τετάρτη η Γεωργία Μπατσαρά, ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Καλωσορίζουμε στον προεκλογικό αγώνα την κυρία Γεωργία Μπατσαρά. Εμείς, στο συνδυασμό “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” έχουμε ξεκαθαρίσει πως σεβόμαστε και τιμούμε όλους τους υποψηφίους. Άλλωστε ο Κλεισθένης επιτάσσει τη συνεργασία όλων μας την επόμενη ημέρα, για το καλό του δήμου της Βέροιας. Πλην όμως, «συμμαχίες με το διάβολο» εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.

Η κυρία Μπατσαρά δήλωσε δημόσια πως για την ίδια η διοίκηση Βοργιαζίδη, η διοίκηση που οδήγησε στην περιθωριοποίηση της Βέροιας, στην πλήρη εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων, μια διοίκηση αποδεδειγμένα ανίκανη, αλαζονική, αδιαφανής, εσωστρεφής, κοινωνικά ανάλγητη, αντιδημοκρατική, η διοίκηση της «συντροφιάς του δαχτυλιδιού» δεν είναι αποτυχημένη. Ο καθένας, προφανώς, δικαιούται να έχει την άποψη του.

Το κίνημα νίκης του συνδυασμού “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” πορεύεται δυναμικά και ενωτικά για τη μεγάλη αλλαγή προς όφελος των πολιτών του δήμου Βέροιας, για την ευημερία που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την εθνική αξιοπρέπεια. Συμμαχούμε με τους πολίτες και τους κοινούς μας στόχους, υπηρετούμε ιδανικά, αρχές και αξίες, κοντά στη πατρίδα και τη θρησκεία μας, μακριά από τη διαπλοκή και τις υπόγειες διεργασίες σε βάρος του λαού. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *