ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια: Τι περιμένει ο Κώστας Ναλμπάντης;

Αλεξάνδρεια: Τι περιμένει ο Κώστας Ναλμπάντης;

Όλοι το λένε και όλοι το γράφουμε ότι ο Κώστας Ναλμπάντης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Φτάσαμε σε σημείο, ορισμένοι να τον αποκαλούν ήδη… “δήμαρχο” αλλά ο ίδιος δεν το ανακοινώνει ακόμη.

Το Κίνημα Αλλαγής έκανε διαδικασίες, ξεπέρασε “εμπόδια” και κατέληξε στην υποψηφιότητά του. Τα στελέχη του μιλούν δημόσια για αυτή την υποψηφιότητα, δηλώνουν ότι θα τον στηρίξουν, δηλώνουν εάν θα είναι ή όχι υποψήφιοι, συζητούν και συσκέπτονται μαζί του.

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του δήμου Αλεξάνδρειας και “επώνυμοι” της γαλάζιας τοπικής κοινωνίας δηλώνουν επίσης την υποστήριξή τους προς την υποψηφιότητα Ναλμπάντη και κάποιοι ξεκίνησαν και τον “αγώνα” τους επειδή θα είναι υποψήφιοι στον συνδυασμό του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, τα στελέχη του και η κομματική οργάνωση της Αλεξάνδρειας διαρρέουν ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητά του ή δεν διαψεύδουν τις αντίστοιχες φήμες που κυκλοφορούν ευρέως ότι “συμπλέουν” μαζί του στην προοπτική συγκρότησης ενός διευρυμένου αυτοδιοικητικού συνδυασμού της κεντροαριστεράς.

Οι “αντίπαλοι” υποψήφιοι δήμαρχοι της Αλεξάνδρειας σχεδόν το πήραν απόφαση ότι σε περίπτωση που περάσουν στη δεύτερη Κυριακή (όποιος από αυτούς) τον Κώστα Ναλμπάντη θα έχουν να αντιμετωπίσουν για την τελική αναμέτρηση.

Όλοι μιλούν και ξέρουν εδώ και καιρό ότι ο Κώστας Ναλμπάντης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας, άλλα μόνο ο ίδιος δεν το ανακοινώνει. Έμπειρος είναι, προσεκτικός είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρει. Ίσως και κάτι… “παραπάνω” να περιμένει!

Δεν εξηγείται αλλιώς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *