ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Ο Νίκος της Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται για τον Μπρουσκέλη της Ημαθίας

Ο Νίκος της Αλεξάνδρειας ετοιμάζεται για τον Μπρουσκέλη της Ημαθίας

Φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ ως νέος φορέας του πολιτικού χώρου που εκπροσωπούν το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ και άλλες συνιστώσες της κεντροαριστεράς, προχωρά σε αλλαγές προσώπων στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη δόθηκε “πράσινο φώς” σε αρκετά στελέχη ώστε να ξεκινήσουν την εκλογική προετοιμασία τους.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα συγκροτηθεί και το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία όπου μεταξύ των νέων προσώπων για τα οποία υπάρχει θετική ανταπόκριση, στην πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι, συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας Νίκος Μπρουσκέλης.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που την επιβεβαιώνει και ο ίδιος κι αυτός είναι ο λόγος που τελικά δεν θα είναι υποψήφιος, ούτε στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Ναλμπάντη για τον δήμο Αλεξάνδρειας, ούτε στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας. Είναι δύο σενάρια που είχαν κυκλοφορήσει το προηγούμενο διάστημα και στα οποία δίνει τέλος ο ίδιος ο γιατρός, μετά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Μια απόφαση που είναι στο “αρχικό” στάδιο της προεργασίας και των διερευνητικών επαφών σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται όμως να γίνει σύντομα και οριστική, συνοδευόμενη από τι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, την μεθεπόμενη Κυριακή (16 Δεκεμβρίου) προγραμματίζεται και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πρόκειται να εγκριθεί περίπου το 70% των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στις περιοχές που θα συζητηθούν είναι και η Ημαθία και φυσικά ανάμεσα στα ονόματα αναμένεται πως θα είναι και αυτό του Νίκου Μπρουσκέλη.

Και κάπως έτσι θα δοθεί “πράσινο φως” για τη νέα οδό της πολιτικής διαδρομής που ετοιμάζεται να διανύσει ο έμπειρος αυτοδιοικητικός της Αλεξάνδρειας που πλέον θα ξεπερνά τα όρια του Ρουμλουκιού κι θα ανοίγεται σε όλη την Ημαθία.

1 Comment

  • Δεν του άξιζε του Μπρουσκέλη η υποψηφιότητα σαν Δημοτικός σύμβουλος!
    Σαν υποψήφιος Βουλευτής μάλιστα.
    Βρε τι έπαθε ο Ναλμπάντης!!
    Αν δεν κατέβει και ο άλλος μαζί του, έχε γειά τότε δεύτερη Κυριακή!!
    Δυό δεξιούς θα έχουμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *