ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Υποψήφιες στα… κόκκινα

Υποψήφιες στα… κόκκινα

Για πολλούς και πολλές (βεβαίως) που ήδη έχουν κατασταλάξει ότι θα ασχοληθούν με τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο “αγώνας” ξεκίνησε και όσο ο χρόνος περνάει οι ρυθμοί τους “πιάνουν κόκκινο”.

Κάπως έτσι θέλησαν να το… “συμβολίσουν” ταυτόχρονα δύο κυρίες της τοπικής πολιτικής σκηνής, η οδοντίατρος Μαρία Αλδάκου και η επιχειρηματίας Ολυμπία Σουγιουλτζή, μέσω μιας εκρηκτικά κατακόκκινης ενδυματολογικής προσέγγισης (αμφότερες) η οποία (για όσους γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες της πολιτικής πιάτσας), συνάδει και με τον δικό τους προεκλογικό αγώνα.

Διότι όπως έγινε ήδη γνωστό, η Μαρία Αλδάκου αναμένεται ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό του Παύλου Παυλίδη, ενώ η Ολυμπία Σουγιουλτζή προετοιμάζεται, όπως διέρρευσε, για να είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Κι αν η ψυχή τους είναι στα.. “μπλε”, το κόκκινο της ενδυμασίας τους αντικατοπτρίζει την ένταση του αγώνα τους. Έστω κι αν η μια εκ των δύο, ως υποψήφια, το “ψιλο-πρασινίζει” και λίγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *