ΒΕΡΟΙΑ posted by

“Χρόνια πολλά” στο Νίκο, “καλή επιτυχία” στον Αλέξανδρο

“Χρόνια πολλά” στο Νίκο, “καλή επιτυχία” στον Αλέξανδρο

Ο δημιουργικός επιχειρηματίας Νίκος Ουσουλτζόγλου γιόρτασε και φέτος την ονομαστική εορτή του, με την καθιερωμένη εδώ και χρόνια “σύναξη” φίλων και συνεργατών του, στις εγκαταστάσεις του εκκοκκιστηρίου του, στην Κυψέλη Ημαθίας. Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, που ξέρει να ξεχωρίζει φίλους από… “φίλους”, υποδέχθηκε ακόμη μια φορά τους καλεσμένους του με τη γνωστή φιλοξενία που τον διακρίνει ανέκαθεν και τους φίλεψε παραδοσιακά όπως πάντα, με τσίπουρο κρασιά και πολλούς γευστικούς μεζέδες.

Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν να του ευχηθούν ήταν και ο δικηγόρος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, που πέρα απο στενός φίλος, στάθηκε και πολύτιμος συνεργάτης ως νομικός, στην περίοδο της προεδρίας Ουσουλτζόγλου στο Επιμελητήριο Ημαθίας.

Ο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, όπως μαθαίνουμε και το έχουμε ξαναγράψει, ξεκίνησε ήδη την προεργασία του ενόψει των δημοτικών εκλογών καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας με τον συνδυασμό του Κώστα Βοργιαζίδη.

Όπως όμως είναι γνωστό και ο Νίκος Ουσουλτζόγλου είναι καλός φίλος και υποστηρικτής του δημάρχου Βέροιας, συνεπώς η συμπόρευση που έχει με τον Αλέξανδρο Τσαχουρίδη εδώ και χρόνια, θα συμβαδίσει αυτή τη φορά και στους αυτοδιοικητικούς δρόμους.

Να λοιπόν που μαζί με το “χρόνια πολλά” στο Νίκο, χωράει κι ένα “καλή επιτυχία” στον Αλέξανδρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *