ΒΕΡΟΙΑ posted by

Βέροια: Ο Παπαγιάννης ανακοινώνει υποψήφιους και οι “άλλοι” κάνουν… “στρατηγική”

Βέροια: Ο Παπαγιάννης ανακοινώνει υποψήφιους και οι “άλλοι” κάνουν… “στρατηγική”

Άλλον ένα υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του, “Δικαίωμα για Νέα Βέροια” ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης. Πρόκειται για τον Τσατσανίδη Γιάννη, Βεροιώτη με καταγωγή απο το Λαζοχώρι, γνωστό τραπεζικό κι επι χρόνια διευθυντή στην πρώην Μακεδονίας- Θράκης και στην τράπεζα Πειραιώς.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την περίοδο, ο μόνος που ανακοινώνει συνεχώς ονόματα υποψηφίων του συνδυασμού του, είναι ο Γιάννης Παπαγιάννης. Οι “άλλοι” υποψήφιοι δήμαρχοι επιμένουν να μην ανακοινώνουν ονόματα και για την ώρα προτιμούν τη “στρατηγική” της διαρροής ονομάτων μέσω “φημών” ή της έμμεσης ανακοίνωσης μέσω των ίδιων των υποψηφίων που ξεκίνησαν τον αγώνα τους χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τους επικεφαλής τους.

Στρατηγική που θα έχει αλλαγές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ή μέχρι να επιλυθούν κάποια “εσωτερικά” προβλήματα συνδυασμών που παρεμποδίζουν τις ανακοινώσεις. Για την ώρα πάντως, μόνο ο Παπαγιάννης ανακοινώνει και μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει και τους εξής:

Τον τραπεζικό Τσατσανίδη Γιάννη, την εκπαιδευτικό Ράλλη Δήμητρα, τον επαγγελματία οδηγό και αγρότη Ορφανίδη Σάββα, την Έφη Αβραμίδου καινοτόμο αγρότισσα από τη Βέροια, την καθηγήτρια αγγλικών και νομικό Εύη (Ευμορφία) Ρούση, τον Γιώργο Αθανασιάδη μηχανικό αυτοματισμού Η/Υ, τον επιχειρηματία Νικολαΐδη Θεόδωρο και ενδεχομένως κι άλλα πρόσωπα που μας διαφεύγουν, ενώ έπεται και συνέχεια. Nicht schlecht που θα έλεγε και ο γερμανομαθής Γιάννης Παπαγιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *