ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

Ανακοινώνεται το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία

Την ερχόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου αναμένεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), με τον σχεδιασμό και τη διάταξη των δυνάμεων ώστε να υπάρχει ετοιμότητα σε ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών. Μια πιθανότητα που στο ΚΙΝΑΛ τη θεωρούν πολύ πιθανή.

Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πρόκειται να εγκριθεί περίπου το 70% των ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος για τις εθνικές εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτό θα οριστικοποιηθούν και πολλά από τα ονόματα που θα είναι υποψήφιοι βουλευτές στην Ημαθία.

Όπως έχει γράψει το zoomerang.gr έχει “κλειδώσει¨η συμμετοχή του γιατρού Νίκου Μπρουσκέλη απο την Αλεξάνδρεια. Η εξέλιξη αυτή “βγάζει εκτός” όπως είναι αναμενόμενο, τις μέχρι τώρα “καθιερωμένες” συμμετοχές των Απατσίδη Γιάννη και Γκιόνογλου Μπάμπη απο τις ρουμλουκιώτικες συμμετοχές στο ψηφοδέλτιο ενώ μικρές πιθανότητες συγκεντρώνει η συμμετοχή του Στέλιου Ρεβίθη Από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ Ημαθίας.

Στη Βέροια δείχνει να έχει “κλειδώσει” η συμμετοχή του γενικού γραμματέα του Αγροτικού Συλλόγου Βέροιας, Θόδωρου Παπακωνσταντίνου ενώ οι συμμετοχές των δικηγόρων Φώτη Καραβασίλη (προέδρου του δικηγορικού συλλόγου) και Μιχάλη Χασιώτη (γιου του πρώην δημάρχου Βέροιας Γιάννη Χασιώτη) θα εξαρτηθούν μέχρι και την τελευταία στιγμή από τις προθέσεις των ίδιων.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται και στη Νάουσα σε σχέση με τη συμμετοχή του πρώην δημάρχου,Τάσου Καραμπατζού, που δεν θα συνεχίσει στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε σχέση με τη συμμετοχή μιας τουλάχιστον γυναίκας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα έλεγε “όχι” σε μια τέτοια τιμητική πρόταση, η πρώην δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου (φωτο) ενώ στην Αθήνα “παίζει” σε υψηλά κλιμάκια το όνομα της Θούλης Σιδηροπούλου και παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή, η Αντωνία Χαρίση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *