ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Αλεξάνδρεια: Ο Στέφανος Δελιόπουλος δίνει το παράδειγμα της δημιουργικής αυτοδιοικητικής συνεργασίας

Αλεξάνδρεια: Ο Στέφανος Δελιόπουλος δίνει το παράδειγμα της δημιουργικής αυτοδιοικητικής συνεργασίας

Τεράστια επιτυχία είχε χθες η εκδήλωση για την έναρξη των εκδηλώσεων “Χριστούγεννα στην πόλη” που διοργανώνει και φέτος ο δήμος Αλεξάνδρειας ενόψει της εορταστικής περιόδου

Χθες έγινε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και ακολούθησε η ανοιχτή συναυλία των “Onirama”, όπου κυριολεκτικά έγινε ο καλός χαμός, απο τους χιλιάδες δημότες της Αλεξάνδρειας και τους επισκέπτες που την παρακολούθησαν.

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης πιστώνεται σίγουρα στον δήμο Αλεξάνδρειας, αξίζει όμως να “φωτιστεί” λίγο παραπάνω, ο κεντρικός συντονιστής της διοργάνωσης που δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ), Στέφανο Δελιόπουλο. Έναν δραστήριο και αποτελεσματικό δημοτικό σύμβουλο, που παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην ίδια ιδεολογική πλευρά με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη (ο Δελιόπουλος είναι με το ΚΙΝΑΛ) συμπράττει μαζί του και συμμετέχει στον συνδυασμό του, κάνοντας πράξη τον τρόπο συνεργασία που ζητά κι έχει ανάγκη η σύγχρονη αυτοδιοίκηση.

Αν μάλιστα το δούμε και στο πλαίσιο του αντιπροσωπευτικού και συμμετοχικού αυτοδιοικητικού ρόλου που θέλει να δώσει στις διοικήσεις των δήμων, το νομοσχέδιο “Κλεισθένης” ο Στέφανος Δελιόπουλος είναι αυτό ακριβώς. Το παράδειγμα της δημιουργικής αυτοδιοικητικής συνεργασίας που βάζει πάνω απ όλα τον δημότη και το καλό του τόπου.

4 Comments

  • Τι χιλιάδες, εκατομμύρια παρακολούθησαν την εκδήλωση.

  • ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ………ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.

  • ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΔΑ.

  • Είναι κάποιος που δεν τον θέλει στο ψηφοδέλτιο του; Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ αν μπορούσε να κλείσει το ιατρείο του θα ήταν από την πρώτη Κυριακή δήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *