ΗΜΑΘΙΑ posted by

Το ΚΚΕ ξεκίνησε να ανακοινώνει… “Σωτήρες” για υποψήφιους κι ετοιμάζει εκδήλωση στη Βέροια

Το ΚΚΕ ξεκίνησε να ανακοινώνει… “Σωτήρες” για υποψήφιους κι ετοιμάζει εκδήλωση στη Βέροια

Ένας τριανταοκτάχρονος πολιτικός μηχανικός, ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΚΚΕ για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Ανακοινώθηκε χθες κατά τη διάρκεια ομιλίας του Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη, μαζί με την υποψηφιότητα και ενός άλλου Σωτήρη, του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Βλέπετε, παρότι λέμε ότι δεν κοιτάμε σε «σωτήρες», πέσαμε σε δύο «Σωτήρες», σε δύο Σωτήρηδες στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία” είπε χαριτολογώντας ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σειρά παίρνουν τώρα οι υπόλοιποι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας, ια να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που θα υποστηρίζει το ΚΚΕ, ανάμεσά τους και στη Βέροια, στην Αλεξάνδρεια και στην Ημαθία. Ήδη όπως έγινε γνωστό, η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. στην “Ελιά” της Βέροιας εκδήλωση με θέμα “Συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό”. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

Για να δούμε, εδώ θα έχουμε την ανακοίνωση και κάποιου “σωτήρα”, εμ… Σωτήρη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *