ΒΕΡΟΙΑ posted by

Η προεκλογική εκστρατεία διαξάγεται στη Βέροια και όχι στο… δουκάτο του Λουξεμβούργου!

Η προεκλογική εκστρατεία διαξάγεται στη Βέροια και όχι στο… δουκάτο του Λουξεμβούργου!

Όταν γράψαμε τα σχόλιά μας, για τη συνέντευξη τύπου της Γεωργίας Μπατσαρά, είχαμε προβλέψει ότι απο όλες τις αναφορές που έκανε, δύο θα τις ξανα-βρεί μπροστά της. Την άποψή της ότι και με τον διάβολο θα συνεργαστώ για το καλό του δήμου” και τη γνώμη της για τον ημερινό δήμαρχο Βέροιας.Τον εκτιμώ αφάνταστα τον δήμαρχο Βέροιας, δεν είπα ποτέ τη λέξη αποτυχημένη για τη θητεία του, πιστεύω ότι είχε όραμα όμως η πόλη ‘έκατσε’ αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη” είχε αναφέρει, με αρκετή δόση ειλικρίνειας και αυθορμητισμού αλλά και με πολύ διακριτικό τρόπο.

Είχαμε σημειώσει επίσης ότι κατά την άποψή μας, η συνέντευξη τύπου της υποψήφιας δημάρχου Βέροιας της Νέας Δημοκρατίας, ήταν “ελλειπώς” προετοιμασμένη (εμφανώς ) και έγινε “βιαστικά” για ένα λόγο κυρίως. Δεν την έκανε ούτε για να κάνει αναφορές στον “άρχοντα του σκότους”, ούτε για να εκφράσει άποψη για τον “άρχοντα της Βέροιας”. Η Μπατσαρά διοργάνωσε κάπως… “στα γρήγορα” τη συνέντευξη τύπου για να στείλει μήνυμα ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Μήνυμα σαφές και με εσωκομματικούς αποδέκτες αφού όπως και η ίδια το παραδέχθηκε “κάποιοι εντός της ΝΔ απεργάζονται σενάρια για να την οδηγήσουν σε παραίτηση, απαξιώνοντας σκόπιμα και συνεχώς την υποψηφιότητά της”. Αυτός ήταν ο βασικός σκοπός που έκανε τη συνέντευξη τύπου κι όλα τα υπόλοιπα ειπώθηκαν “επ΄ ευκαιρία”. Γι αυτό ειπώθηκαν “πρόχειρα” και τώρα τα βρίσκει μπροστά της.

Και ίσως μετά απο αυτό, η έχουσα το “χρίσμα” της ΝΔ υποψήφια δήμαρχος Βέροιας, να κατάλαβε καλύτερα πως με τους “διαόλους” δεν γίνονται λογοπαίγνια αλλά και ότι η προεκλογική εκστρατεία διαξάγεται στη Βέροια και όχι στο… δουκάτο του Λουξεμβούργου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *