ΗΜΑΘΙΑ posted by

Πολυπληθής συμμετοχή της ΝΔ Ημαθίας στο 12ο συνέδριο του κόμματος

Πολυπληθής συμμετοχή της ΝΔ Ημαθίας στο 12ο συνέδριο του κόμματος

Ξεκινά σήμερα το 12ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και η κομματική οργάνωση της Ημαθίας θα εκπροσωπηθεί με πολυπληθή αντιπροσωπεία στις εργασίες του καθώς μετέχει με δέκα τέσσερις (14) αιρετούς σύνεδρους, με αρκετούς ex officio μετέχοντες (λόγω κομματικής ιδιότητας) και με πολλους παρατηρητές.

Όπως πληροφορηθήκαμε, λόγω ιδιότητας (ex officio) στο 12ο συνέδριο της ΝΔ μπορούν να μετέχουν απο την Ημαθία ως σύνεδροι, ο πρόεδρος της νομαρχιακής επιτροπής Παναγιώτης Παλπάνας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι πρώην βουλευτές του κόμματος (Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, Μιχάλης Χαλκίδης, Ηλίας Φωτιάδης, Γιώργος Παπαστάμκος, Στέφανος Κυριαζόπουλος, Δημήτρης Βλαχόπουλος), τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής (όπως ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης), ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων που είναι μέλη της ΝΔ Ημαθίας (όπως οι Τάσος Βασιάδης, Τάσος Γιάγκογλου και Χρήστος Γιαννακάκης) κ.α.

Σε σχέση με τους αιρετούς συνέδρους που προέκυψαν απο τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές που έγιναν στην Ημαθία, μετέχουν ως σύνεδροι οι εξής: Αναστασίου Νικόλαος, Ανδρεανίδης Πέτρος, Αραμπατζή Στεργιανή, Γιαμουστάρη Αθανασία, Γιανναβαρτζής Σταύρος, Δρούγκας Χρήστος, Μουρτζίλας Δημήτριος, Μπιλέκας Γεώργιος, Μπλατσιώτης Χρήστος, Ντάνης Αθανάσιος, Σακαλής Μιχαήλ, Σουγιουλτζή Ολυμπία, Τάκης Νικόλαος, Τζήμα Συρμούλα Παράλληλα με όλους τους παραπάνω, θα παραστούν απο την περιοχή δεκάδες στελέχη του κόμματος, ως παρατηρητές.

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιείται στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στην περιοχή του αεροδρομίου Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” και σήμερα, πρώτη ημέρα των εργασιών του περιλαμβάνει και τις ομιλίες του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου, κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη (ωρα 18:45) και του προέδρου της Ν.Δ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αύριο το μεσημέρι (Σάββατο) θα μιλήσουν μεταξύ άλλων, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας, ο υποψήφιος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Manfred Weber και ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Δεν περιλαμβάνεται ομιλία, του πρώην προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή κι αυτό είναι απο τα αξιοσημείωτα που μάλλον δεν θέλει να προβληθούν ιδιαίτερα, η πλευρά της επίσημης Νέας Δημοκρατίας. Το κλείσιμο των εργασιών του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής, με μια ακόμη ομιλία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη (στις 12:00).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *