ΗΜΑΘΙΑ posted by

ΚΚΕ Ημαθίας: “Τώρα είναι η ώρα για συμπόρευση”

ΚΚΕ Ημαθίας: “Τώρα είναι η ώρα για συμπόρευση”

Πολιτική εκδήλωση – σύσκεψη διοργάνωσε το απόγευμα της προχθεσινής Τετάρτης στη Βέροια, η Τομεακή Οργάνωση Ημαθίας του ΚΚΕ κι όπως μαθαίνουμε κρίθηκε πετυχημένη απο τους διοργανωτές της και δεν έχουν άδικο, διότι είχε αυτούς που έπρεπε να έχει. Η θεματική που αναλύθηκε ήταν η “συμπόρευση με το ΚΚΕ για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Δυνατό εργατικό κίνημα. Κοινωνική Συμμαχία. Ανάπτυξη για το λαό” και κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του πολιτικού γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Έγινε επίσης και αναφορά στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ. Σύμφωνα με τον ομιλητή, ένα πρώτο συμπέρασμα από τον απολογισμό των εκδηλώσεων, είναι πως “καταγράφονται πολύ περισσότεροι αυτοί που θέλουν να μάθουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, που αναγνωρίζουν το ρόλο και την προσφορά του και δηλώνουν στήριξη στον αγώνα του”.

Σε σχέση με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση διατυπώθηκε η άποψη ότι “τώρα είναι η ώρα για συμπόρευση με το ΚΚΕ, εδώ είναι η ελπίδα και όχι στις δικαιολογίες για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στην επιστροφή στις χρεοκοπημένες επιλογές, όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλους διάττοντες προεκλογικούς αστέρες”.

Ακολούθησε διάλογος με απόψεις και τοποθετήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων, όπου αποδείχθηκε μια ακόμη φορά ότι το ΚΚΕ στη Βέροια και στην Ημαθία διαθέτει ικανά στελέχη που μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τις αρχές του. Όχι ότι περιμένουν από εμάς να το καταγράψουμε αλλά εδώ είμαστε για να τα γράφουμε και αυτά. Τόσο απλά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *