ΒΕΡΟΙΑ posted by

Αδειάζει η Βέροια λόγω… ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Αδειάζει η Βέροια λόγω… ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Αδειάζει σήμερα η Βέροια κατά τα φαινόμενα, λόγω μιας αξιοσημείωτης μετακίνησης.. “οπαδών”. Κι αυτό δεν αφορά τα γνωστά, με τις μετακινήσεις κόσμου για τους αγώνες μιας ποδοσφαιρικής ή άλλης ομάδας, αλλά αφορά στη μετακίνηση “στελεχών” και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας.

Οι πρώτοι θα μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη για τη σημερινή ομιλία του “αρχηγού” τους, στις 7,30 το απόγευμα στ Παλέ ντε Σπορ, οι δεύτεροι αναχώρησαν ήδη για τη Αθήνα όπου πραγματοποιείται το συνέδριο του κόμματός τους. Όπως και να το κάνουμε, θα γίνει αισθητή η απουσία τους, ειδικά κάποιων “γαλάζιων” τοπικών προσωπικοτήτων που τέτοια ΠΣΚ τριήμερα, βρίσκονται συνήθως στο “πρώτο τραπέζι” των κοσμικών μπαρ και των τρέντι τσιπουράδικων της πόλης

Παράλληλα όμως, “αδειάζει” η Βέροια και για έναν ακόμη λόγο. Απο την μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη, για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας λόγω της εκδήλωσης με τον πρωθυπουργό. Αστυνομικές δυνάμεις από όλη τη Βόρεια Ελλάδα (και από την Ημαθία) έχουν ήδη μετακινηθεί και θα μετακινηθούν στις επόμενες ώρες στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για 18 διμοιρίες των ΜΑΤ και 11 διμοιρίες ΟΠΚΕ και άλλες δυνάμεις από αστυνομικές διευθύνσεις της Βόρειας Ελλάδας, που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός της μετακίνησης στη Θεσσαλονίκη. Ενώ κι από τη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν στα μέτρα ασφαλείας επιπρόσθετα ακόμη 10 διμοιρίες των ΜΑΤ και 4 διμοιρίες ΟΠΚΕ.

Παράλληλα αναμένονται δυνάμεις και από την Αθήνα που θα συνοδεύουν και  την “Αύρα”, το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί την ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *