ΗΜΑΘΙΑ posted by

«Κλείδωσαν» τα 4/6 του ψηφοδέλτιου του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας (ονόματα)

«Κλείδωσαν» τα 4/6 του ψηφοδέλτιου του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας (ονόματα)

Την Κυριακή (μεθαύριο) αναμένεται να ανακοινωθούν τα περισσότερα ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα, σχετικά με τις εθνικές εκλογές που αναμένονται εντός του 2019. Σε ότι αφορά στην Ημαθία φαίνεται ότι έχουν “κλειδώσει” οι πέντε απο τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου, με τις πληροφορίες να θέλουν τη συμμετοχή πέντε ανδρών και να αναμένεται η επιλογή της γυναίκας που θα συμπληρώσει την εξάδα.

Οι υποψήφιοι που έχουν “κλειδώσει” είναι: Μπρουσκέλης Νίκος, Γκιόνογλου Μπάμπης, Παπακωνσταντίνου Θεόδωρος και Καραβασίλης Φώτης, ενώ αναμένεται η απάντηση από στέλεχος του χώρου της νεολαίας του κινήματος με πιο πιθανό τον Βεροιώτη δικηγόρο Μιχάλη Χασιώτη. Για τη θέση της γυναίκας, σύμφωνα με πληροφορίες, συζητιούνται τα ονόματα της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδου και της Δώρας Μπαλτατζίδου ενώ τις τελευταίες ημέρες εξετάζεται και ένα «όνομα- έκπληξη» που εάν συμφωνήσει με την πρόταση που του έγινε, θα είναι κάτι που θα  προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Η επικύρωση των ονομάτων των υποψηφίων αναμένεται να γίνει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος που είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up