ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Κ. Καλαϊτζίδης και Π. Γκυρίνης επέλεξαν… Αλεξάνδρεια!

Κ. Καλαϊτζίδης και Π. Γκυρίνης επέλεξαν… Αλεξάνδρεια!

Μπορεί ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης να έχουν θεσμικό ρόλο παρουσίας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε χθες (ex officio λόγω αξιώματος), προτίμησαν όμως να “χάσου픨την έναρξή του για να είναι παρόντες στην εκδήλωση για την έναρξη της Γιορτής Σοκολάτας που έγινε χθές επίσης στην Αλεξάνδρεια.

Μια εκδήλωση που φέτος διοργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας με τη συμμετοχή και του δήμου Αλεξάνδρειας κι αυτός είναι ο λόγος που ο Κώστας Καλαϊτζίδης και Παναγιώτης Γκυρίνης, ως συνδιοργανωτές, επέλεξαν να παραμείνουν στην Ημαθία για την εκδήλωση και να βρεθούν μαζί με τον κόσμο της Αλεξάνδρειας. Μια χαρακτηριστική ένδειξη προθέσεων και απόδειξη ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να λειτουργεί ξέχωρα από κομματικές ιδιότητες και να μπαίνει πάνω από τις κομματικές υποχρεώσεις όταν πρόκειται για τον τόπο. Αντίθετα με κάποιους άλλους, που προτίμησαν το κόμμα τους και τις συνεδριακές “υποχρεώσεις” τους. Είναι βλέπετε και θέμα προτεραιοτήτων.

Ίσως και καλύτερα για τον κόσμο. Όλο αυτό το “μπουλούκι” των μεταφερόμενων τοπικών “παραγόντων” του τόπου, που συνήθως ακολουθεί τέτοιες εκδηλώσεις αναζητώντας μια θέση στην εξέδρα, κατά γενική ομολογία έχει καταντήσει βαρετό. Η απλή παρουσία μόνο των αυθεντικών εκπροσώπων μιας διοργάνωσης, άνευ “παρελκομένων”, δείχνει καλύτερα. Κι αυτό φάνηκε χθες στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *