ΗΜΑΘΙΑ posted by

Απ. Τζιτζικώστας: Λόγω… κόρης, δεν πήγε στη Γιορτή Σοκολάτας στην Αλεξάνδρεια

Απ. Τζιτζικώστας: Λόγω… κόρης, δεν πήγε στη Γιορτή Σοκολάτας στην Αλεξάνδρεια

Ή… “έξοδος” της νεογέννητης κόρης του, απο το μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, που συνέπεσε χρονικά με την εναρκτήρια εκδήλωση της Γιορτής Σοκολάτας στην Αλεξάνδρεια ήταν ή αιτία που ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, έμεινε μαζί με την οικογένειά του και δεν πήγε στην εκδήλωση.

Το γεγονός ανέφερε και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, μιλώντας στη χθεσινή έναρξη της Γιορτής ενώ λίγο πριν το είχε κοινοποιήσει και δημόσια ο ίδιος ο Απόστολος Τζιτζικώστας γράφοντας: “Βγήκαμε σήμερα! Ευχαριστώ το εξαιρετικό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου και ιδιαίτερα τον καθηγητή Γ. Πάντο, την παιδίατρο Μ. Καρούτσου και τις μαίες Α. Αρτεμάκη και Β. Μοσχάκη που και αυτή τη φορά ήταν δίπλα μας” δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από την… “έξοδο” της ευτυχισμένης οικογένειας (φωτο).

Που ξέρεις όμως; Αν όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν, Τζιτζικώστας και Καλαϊτζίδης του χρόνου μπορεί να διοργανώσουν και πάλι τη Γιορτή Σοκολάτας και να “γιορτάσουν” μαζί συν γυναιξί και τέκνοις!

 

1 Comment

  • Ο Τζιτζικώστας σίγουρα θα μπορεί να διοργανώσει γιορτές,
    ο Καλαιτζίδης αποκλείεται. Δύσκολο πράγμα να κηνυγάς τον σταυρό…
    Με τον Γκυρίνη όμως μπορεί να κάνει κάποια συνεργασία. Π.Χ. Να κουβαλάει με τα φορτηγά τα βαμβάκια του Αγρότη Γκυρίνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *