ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

“Κέρδισε τις εντυπώσεις” ο Χρήστος Αντωνίου

“Κέρδισε τις εντυπώσεις” ο Χρήστος Αντωνίου

Κέρδισε τις εσωκομματικές εντυπώσεις όπως μαθαίνουμε, ημαθιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Αντωνίου, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη Βουλή.

Μεταξύ άλλων υποστήριξε με έμφαση ότι “ο προϋπολογισμός του 2019 είναι ένα πρώτο δείγμα ανάκτησης της κυριαρχίας της χώρας, ένα πρώτο δείγμα που σηματοδοτεί μία νέα πορεία για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό”. “Δέσμευσή μας -υπογράμμισε- είναι αυτή η πορεία να συνεχιστεί προς όφελος της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας που εμείς θέλουμε να υπηρετήσουμε” και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: “Σε αυτόν τον στόχο θα μείνουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι και συνεπείς και θα είμαστε εμείς που θα εισηγηθούμε τον επόμενο προϋπολογισμό με ακόμα περισσότερα θετικά μέτρα. Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει πίσω.”

Λίγο νωρίτερα αναφερόμενος στα “κέρδη” του κυβερνητικού δημοσιονομικού προγράμματος, ο Ρουμλουκιώτης βουλευτής τόνισε:

Κερδίσαμε το στοίχημα της ρύθμισης του δημόσιου χρέους ώστε να είναι δυνητικά βιώσιμο στη βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη περίοδο, με πρόβλεψη περαιτέρω μείωσης και σε βάθος χρόνου.
Κερδίσαμε το στοίχημα της ανάπτυξης, κερδίσαμε το στοίχημα της δημοσιονομικής προσαρμογής με κοινωνική προστασία για τους πιο αδύνατους συμπολίτες μας.
Κερδίσαμε το στοίχημα της απασχόλησης και της σταδιακής αποκλιμάκωσης της ανεργίας.
Κερδίσαμε το στοίχημα της μακροχρόνιας βιωσιμότητας του ασφαλιστικού συστήματος”.

Με τέτοιες διαπιστώσεις, με τόσες δεσμεύσεις και με τόσα κέρδη, το “κέρδισε τις εντυπώσεις” ακούγεται λογικό. Και το… “εσωκομματικές” επίσης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *