ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ο βεροιώτης γραμματέας της ΔΗΜΑΡ που “σβήνει φωτιές” στο ΚΙΝΑΛ

Ο βεροιώτης γραμματέας της ΔΗΜΑΡ που “σβήνει φωτιές” στο ΚΙΝΑΛ

Την περίοδο αυτή γίνεται η… “διαλογή” των προσώπων που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής, ως υποψήφιοι βουελυτές, σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας και οι αντίστοιχες συζητήσεις που γίνονται στα κομματικά όργανα είναι συλλογικές μεταξύ εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και άλλων πολτικών φορέων που συγκροτούν το Κίνημα.

Στις συζητήσεις αυτές, που ενίοτε λαμβάνουν και τη μορφή “διαπραγματεύσεων” για τον αριθμό των θέσεων ή των προσώπων που θέλει να προωθήσει η κάθε πλευρά, σημαντικό μέρος των διαπραγματεύσεων για λογαρισμό της ΔΗΜΑΡ, “σήκωσε” ο βεροιώτης γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του κόμματος, Στέλιος Καλπάκης.

Μάλιστα προχθές Πέμπτη, ο Στέλιος Καλπάκης κλήθηκε να επιλύσει μια σοβαρή “κρίση” που φάνηκε να ταλανίζει τη ΔΗΜΑΡ σε σχέση με τη συμμετοχή της στις διαδικασίες καθώς είχαν προηγηθεί ακόμη και αποχωρήσεις εκπροσώπων της, απο κομματικό όργανο εσωκομματικού διαλόγου του ΚΙΝΑΛ. Η πρωτοβουλία που ανέλαβε ο βεροιώτης γραμματέαςτης ΔΗΜΑΡ είχε αίσιο τέλος για το θέμα που προέκυψε και περιλάμβανε μεταξύ άλλων και απ΄ευθείας “πυροσβεστική” συζήτηση μεταξύ του Στέλιου Καλπάκη και του ομολόγου του, γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Όπως φαίνεται, οι δύο γραμματείς τα “βρίσκουν” και συννενοούνται καλύτερα μεταξύ τους, για έναν παραπάνω λόγο. Είναι συνομήλικοι, στα 28 ο Καλπάκης και στα 27 ο Χριστοδουλάκης, οπότε έχουν άλλους κώδικες επικοινωνίες και άλλη κουλτούρα για να αντιληφθούν τη συλλογικότητα. Είναι σημαντικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *