ΒΕΡΟΙΑ posted by

Ιωάννα Μπέλλα: Αγωνία για είσοδο στην 20άδα του αυριανού τελικού Miss Universe 2018 στην Ταϊλάνδη

Ιωάννα Μπέλλα: Αγωνία για είσοδο στην 20άδα του αυριανού τελικού Miss Universe 2018 στην Ταϊλάνδη

Αύριο Δευτέρα, περίπου στις 9,00 το πρωί υπολογίζεται η έναρξη του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe 2018 όπου την Ελλάδα εκπροσωπεί η Βεροιώτισα Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα, που βρίσκεται στην πόλη του διαγωνισμού, στο Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης εδώ και αρκετές ημέρες για τις προετοιμασίες και τις πρόβες των διαγωνιζόμενων για τη μεγάλη βραδιά.

Ήδη κατά την πρώτη εμφάνισή της, στην προχθεσινή προκριματική φάση του διαγωνισμού στην Ιmpact Arena Muang Thong όπου θα γίνει και ο αυριανός τελικός, πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Περπάτησε στην πασαρέλα με μαγιό φούξια και με μια πανέμορφη τουαλέτα, μαγεύοντας με το περπάτημα της, ενώ για τις ανάγκες του διαγωνισμού μίκρυνε τα χείλη της και κάλυψε εντελώς το τατουάζ που είχε στους μηρούς της.

Οι στοιχηματικές αποδόσεις, πάντως, δεν είναι υπέρ της καθώς δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πιθανότητες, για να μπει στην τελική 20-άδα και όλα αναμένεται να ξεκαθαριστούν στις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε, η αγωνία για την Ιωάννα Μπέλλα και όλους που πιστεύουμε σε αυτήν, θα φθάσει στο κατακόρυφο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *