ΗΜΑΘΙΑ posted by

Γράψτε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και μέσω… Ημαθίας

Γράψτε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη και μέσω… Ημαθίας

Ήρθε η ώρα να ζήσουμε τη μαγεία των γιορτών και να ξαναπιάσουμε μολύβι και χαρτί… Αυτή είναι η πρόσκληση που μας κάνουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενόψει των Γιορτών, μέσω της φετινής δράσης τους, που έχει τον τίτλο “Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2018”.

Όπως και πέρυσι πρόκειται για μια προτροπή αλληλογραφίας για μικρούς και μεγάλους, προς τον Άγιο των Γιορτών, που πραγματοποιείται μέσω των ειδικών κόκκινων γραμματοκιβωτίων των ΕΛΤΑ που τοποθετήθηκαν και στην Ημαθία και παρέχουν ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.

Τα κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων ήδη ξεκίνησαν να “δέχονται” αλληλογραφία και έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019 θα υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τα 120.000.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα τελευταία 27 χρόνια ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Χριστούγεννα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Στην ιστοσελίδα https://hohoho.elta.gr/, μπορείτε να δείτε τα σχετικά βίντεο, να κατεβάστε και να εκτυπώστε υλικό για δημιουργική απασχόληση ή παίξτε online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *