ΒΕΡΟΙΑ posted by

Επιστολή αναγνώστη: «Άντε να τελειώσει το συνέδριο και να επιστρέψουν με το καλό πίσω οι αναπαύδητοι αγωνιστές και αγωνίστριες του selfie»

Επιστολή αναγνώστη: «Άντε να τελειώσει το συνέδριο και να επιστρέψουν με το καλό πίσω οι αναπαύδητοι αγωνιστές και αγωνίστριες του selfie»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστη, που σχολιάζει την παρουσία ορισμένων στελεχών της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στο συνέδριο του κόμματός τους και αναφέρει τα εξής:

Αγαπητό zoomerang.gr
Ολοκληρώνεται σήμερα το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και επιστρέφουν στη Βέροια οι ακαταπόνητοι και αναπαύδητοι αγωνιστές και αγωνίστριες του selfie και του διαδικτυκού ποσταρίσματος. Όλες αυτές τις ημέρες, της συνεχούς συνεδριακής διαδικασίας, αυτο-φωτογραφήθηκαν και πόζαραν ακούραστα σε βαθμό που πολλοί αναρωτηθήκαμε εάν με τόση ενασχόληση για φλας και φωτογραφίες, περίσσεψε καθόλου χρόνος για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες ή έστω και τη συναυλία των “Onirama” που διεξήχθη στο πλαίσιο της συνεδριακής διαδικασίας.
Ας είναι. Άντε να τελειώσει το συνέδριο και να επιστρέψουν με το καλό πίσω, ασφαλείς και χαρούμενοι όπως πάντα, διότι όλες αυτές τις ημέρες της απουσίας τους, χάσαμε την επαφή με τα τοπικά πανηγύρια, τα τσιπουράδικα της Βέροιας και τα μπαράκια της πόλης, καθώς έλειψαν οι εδώ selfie τους, τα εδώ ποσταρίσματά τους και το κενό που άφησαν πίσω στην πόλη αποδείχθηκε δυσαναπλήρωτο.

Μανώλης Π.
αναγνώστης

———————————————————————————————————————-

σ.σ.
Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι παρά μόνο ότι είμαστε πάντα στη διάθεση των αναγνωστών.
Περιμένουμε και τις δικές σας επιστολές, παρατηρήσεις, σχόλια κλπ στην ηλεκτρoνική διεύθυνση:

Mail 1: alexandreiagidas@gmail.com

Mail 2: info@alexandreia-gidas.gr

2 Σχόλια

  • Τελικά ο κ. Μανώλης Πούσ..ς πρέπει να είναι όνομα και πράμα!!!!

  • Καλό θα ήταν κ.Ντομουχτσή οι επιστολές να είναι επώνυμες. Όχι του τύπου Μανώλης Π. Όταν διαβάζουμε να ξέρουμε ποιος γράφει. Γιατί σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά και τα χείλη που τα λένε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up