ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ posted by

Μπάμπης Γκιόνογλου και Νίκος Μπρουσκέλης έκαναν τις πρώτες δηλώσεις ως υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Μπάμπης Γκιόνογλου και Νίκος Μπρουσκέλης έκαναν τις πρώτες δηλώσεις ως υποψήφιοι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας

Μια διαφορετική ημέρα ξεκινά από σήμερα, για τον Μπάμπη Γκιόνογλου και τον Νίκο Μπρουσκέλη, δύο έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας που χθες ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Ημαθία, για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μαζί με τον Φώτη Καραβασίλη, πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Βέροιας και τον Παπακωνσταντίνου Θεόδωρο, αγρότη απο τη Βέροια, Γεν. Γραμματέα Συλλόγου Αγροτών Βέροιας, οι δύο αλεξανδρινοί υποψήφιοι συγκροτούν την τετράδα που προτείνεται από την Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας, ενώ τα δύο ακόμη πρόσωπα που χρειάζονται για να συμπληρωθεί η εξάδα του, θα ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα καθώς βρίσκονται σε φάση διαβούλευσης (ακούγονται κυρίως τα ονόματα των Μιχάλη Χασιώτη, της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου και της Δώρας Μπαλτατζίδου ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια πρόταση για τον Τάσο Καραμπατζό, ενώ σε σχέση με τη Νάουσα μάλλον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες η Ολυμπία Αποστόλου).

Ως υποψήφιοι βουλευτές πλέον, ο Μπάμπης Γκιόνογλου (για μια ακόμη φορά) και ο Νίκος Μπρουσκέλης για πρώτη φορά, μπορούν να ξεκινήσουν τον προεκλογικό αγώνα τους και να προσπαθήσουν να φανούν αντάξιοι της εμπιστοσύνης που τους έδειξε η Φώφη Γεννηματά και τα αρμόδια κομματικά όργανα και να μπουν μπροστά στον αγώνα του Κινήματος, με τη νέα ιδιότητά τους, επικοινωνώντας με τον κόσμο του Ρουμλουκιού και όλης της Ημαθίας.

Μιλώντας στο alexandreia-gidas.gr για την εξέλιξη με την  υποψηφιότητά τους, δήλωσαν τα εξής:

Μπάμπης Γκιόνογλου: Με τιμά η εμπιστοσύνη του ΚΙΝΑΛ, της προέδρου και των αρμοδίων κομματικών οργάνων προς το πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω από μια άλλη θέση, όχι πλέον αυτοδιοικητική, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών της περιοχής μας, ώστε να μπορέσει ο τόπος να πάει μπροστά. Θα εργαστούμε όλοι μαζί και θα συνεργαστούμε για να αναδείξουμε το πολιτικό μήνυμα του ΚΙΝΑΛ και να πετύχουμε μια ευρεία νίκη.

Νίκος Μπρουσκέλης: Είχα από πριν την ενημέρωση ότι θα είναι υποψήφιος και λίγο- πολύ το περίμενα. Με τιμά η πρόταση του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά και θα δώσουμε συλλογικά το καλύτερο που μπορούμε, για να πετύχουμε,  διατυπώνοντας μια νέα πρόταση για τον τόπο και την προοπτική του. Είμαστε οι εκφραστές του προοδευτικού χώρου και θα είμαστε οι ρυθμιστές για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο. Στα πλαίσια αυτά θα αγωνιστώ κι εγώ,  και θα δουλέψω σκληρά μαζί με τον κόσμο της Ημαθίας, για να πετύχουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *