ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο. Φήμες για τον επόμενο σταθμό του. Λες;

Τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο. Φήμες για τον επόμενο σταθμό του. Λες;

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έφυγε από το σύλλογο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του ευχόμαστε επιτυχία στο μέλλον». Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση, η λαοφιλής ομάδα του Μάντσεστερ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της, με τον Πορτογάλο προπονητή Ζοζέ Μουρίνιο, μια εξέλιξη που δεν εξέπληξε κανέναν παρόλο που οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει πριν από λίγους μήνες την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η πρόσφατη ήττα από την Λίβερπουλ άφησε τους «κόκκινους διαβόλους» στο -19 από την κορυφή και στο -11 από την τετράδα, οδηγώντας τη διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Πορτογάλο τεχνικό. Ο 55χρονος «Special One» ανέλαβε την ομάδα του Μάντσεστερ τον Μάιο του 2016 και στην πρώτη σεζόν οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ, του Λιγκ Καπ Αγγλίας και του Κομιούνιτι Σίλντ.  Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τον Πορτογάλο προπονητή να πληρώνει τις απογοητευτικές εμφανίσεις του συλλόγου αλλά και τις κακές σχέσεις με την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του.

Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα θα αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού στο εορταστικό πρόγραμμα και διακαής πόθος των οπαδών της Γιουνάιτεντ για να τον αντικαταστήσει ακούγεται πως είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Όσο για το μέλλον του Ζοζέ Μουρίνιο, δεν θα αργήσει να δρομολογηθεί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει ως ο περισσότερο πιθανός επόμενος σταθμός της καριέρας τους. Όμως σύμφωνα με φήμες, ο Μουρίνιο αναζητεί για λόγους ηρεμίας, έναν προσωρινό σταθμό σε μια απάνεμη επαρχιακή ομάδα ηλιόλουστης μεσογειακής χώρας. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Πορτογάλος τεχνικός λατρεύει τα ροδάκινα. Λες…;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *