ΗΜΑΘΙΑ posted by

Εποχές ΔΑΚΕ καθηγητών (ξανά) για τη Γεωργία Μπατσαρά και ένα αποτέλεσμα… νίκης!

Εποχές ΔΑΚΕ καθηγητών (ξανά) για τη Γεωργία Μπατσαρά και ένα αποτέλεσμα… νίκης!

Τις εποχές που συμμετείχε στη ΔΑΚΕ Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως στέλεχος πρώτης γραμμής, έζησε και πάλι η Γεωργία Μπατσαρά, σπεύδοντας να σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων της καθηγητών της Νέας Δημοκρατίας, που μέσω της κομματικής συνδικαλιστικής παράταξής τους (ΔΑΚΕ), πήραν μέρος στις εκλογές που έγιναν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου για το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Ημαθίας.

Η υποψήφια δήμαρχος Βέροιας πρέπει να το χάρηκε ιδιαίτερα καθώς το νικηφόρο αποτέλεσμα των “γαλάζιων” συναδέλφων της, την έκαναν να θυμηθεί τη δική της εποχή στη ΔΑΚΕ όταν επίσης επιτυγχάνονταν αντίστοιχες νίκες. Επιπλέον, όπως μαθαίνουμε, είχε έναν ακόμη λόγο να χαρεί καθώς οι νεοδημοκράτες καθηγητές δήλωσαν ανοιχτά και μαζικά τη συμπαράστασή τους προς τον προεκλογικό αγώνα της, που σύμφωνα με πληροφορίες θα υλοποιηθεί και μέσω καθηγητών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό της.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΔΡΩΝ

Για την ιστορία να γράψουμε ότι στις εκλογές πρώτη δύναμη αναδείχθηκε η ΔΑΚΕ με 298 ψήφους και 3 έδρες κάτι σύνηθες στον χώρο που θυμίζει “πρωτιές” της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές και ενίοτε δεν σηματοδοτεί κάτι ευρύτερο. Ίσως όμως και να σηματοδοτεί (χατίρια δεν χαλάμε…). Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ΣΥΝΕΚ με 203 ψήφους και 2 έδρες, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Παρέμβαση με 135 ψήφους και 1 έδρα. Τέταρτη ήλθε η παράταξη, ΑΣΕ-ΠΑΜΕ, με 84 ψήφους και 1 έδρα ενώ η παράταξη ΠΕΚ με 23 ψήφους δεν εξέλεξε έδρα.

Εκλέγονται:
Από την ΔΑΚΕ: Θεόδωρος Κακαγιάννης, Τάσος Παντσαρτζίδης και Μαρία Συμεωνίδου.
Από την ΣΥΝΕΚ: Βαρβάρα Σαράντη και Στέλλα Τσούλιου.
Από την Παρέμβαση: Χαρά Αξούριστου.
Από το ΑΣΕ-ΠΑΜΕ: Μιχάλης Γαλουζής.

Ψήφισαν συνολικά 786 άτομα (θεωρείται και είναι μεγάλη συμμετοχή), βρέθηκαν 25 λευκά και 18 άκυρα ψηφοδέλτια. Μια “άλλη άποψη” που συνολικά (43 ψ.) έβγαζε μέχρι και έδρα όμως στις εκλογές δεν μετριούνται έτσι οι ψήφοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *