ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ημαθία: “Πράξεις για τη Μακεδονία” το όνομα του ψηφοδέλτιου του ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια

Ημαθία: “Πράξεις για τη Μακεδονία” το όνομα του ψηφοδέλτιου του ΚΙΝΑΛ για την Περιφέρεια

“Πράξεις για τη Μακεδονία” θα ονομάζεται ο συνδυασμός του υποψήφιου περιφερειάρχη του ΚΙΝΑΛ για την Κεντρική Μακεδονία, Χρήστου Παπαστεργίου και με αυτό το όνομα θα παρουσιαστεί ο συνδυασμός του και στην Ημαθία.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες στη Θεσσαλονίκη, ο Χ. Παπαστεργίου παρουσίασε το σήμα και το όνομα του συνδυασμού του, ενώ άσκησε σκληρή κριτική στον περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα, κάνοντας λόγο για οπισθοδρόμηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τα τελευταία χρόνια. “Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κρύψουμε την πολιτική μας ταυτότητα. Είμαστε η παράταξη που υποστηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, όμως θέλουμε να δώσουμε τη δική μας αυτοδιοικητική και προγραμματική αντίληψη στο τι χρειάζεται η Κεντρική Μακεδονία ως περιφέρεια, για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που συνεχώς χάνονται” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε επίσης πως “είναι λάθος να διαχωρίζουμε τη διοίκηση του κ.Τζιτζικώστα από τη διοίκηση του κ.Ψωμιάδη”. “Είναι η ίδια συνέχεια. Προφανώς με διαφορές ανάμεσα στους δύο, δεν θέλω να τους ταυτίσω ως πρόσωπα, όμως η πολιτική αντίληψη σε μεγάλο βαθμό είναι ίδια. Γι’ αυτό και οι δύο διεκδίκησαν, έχοντας ως όχημα την περιφέρεια, την αρχηγία της ΝΔ” υποστήριξε ο ίδιος. Διευκρίνισε επίσης πως για την παράταξη του «δεν ισχύει το ρητό “μάζευε κι αν είναι και ρώγες” για την ψήφο. Για εμάς υπάρχουν ψήφοι που είναι χρήσιμες, υποστηρίξεις που είναι πολύτιμες και υπάρχουν ψήφοι και υποστηρίξεις που “βρωμάνε” από μακριά. Συνεπώς δεν πρόκειται να κάνουμε ένα κάλεσμα γενικό προς όλους. Το κάλεσμα απευθύνεται στους πολίτες που αισθάνονται δημιουργικοί».

Προλογίζοντας τον Χρ. Παπαστεργίου, ο Γιάννης Κυανίδης, γραμματέας νομαρχιακής επιτροπής στη Β’ Θεσσαλονίκης, υποστήριξε πως “θα κάνει τη διαφορά στις εκλογές και θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *