ΒΕΡΟΙΑ posted by

Το καρπούζι στη μέση: Ούτε θα παραιτηθεί και ούτε θα είναι υποψήφιος ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Το καρπούζι στη μέση: Ούτε θα παραιτηθεί και ούτε θα είναι υποψήφιος ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Μετά τη γνωστή “κόντρα” του Πέτρου Τσαπαρόπουλου με τον δήμαρχο Βέροιας, στο ”γήπεδο” του ΣΥΡΙΖΑ και με αφορμή τη διαδικασία της διαβούλευσης για τον υποψήφιο που θα υποστηρίξει το κυβερνών κόμμα στον δήμο Βέροιας, πολλοί είχαμε αναρωτηθεί εάν αυτό θα οδηγούσε και σε παραίτηση, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, με όποιο τρόπο. Να παραιτηθεί ή να τον παραιτήσουν.

Τελικά, όπως φάνηκε από τα διαδραματισθέντα στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας, ούτε το ένα θα γίνει ούτε το άλλο. Ή μάλλον ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος δεν θα είχε αντίρρηση για να τον παραιτήσουν, γι αυτό και έκανε γνωστό ότι έθεσε στη διάθεση του δημάρχου την παραίτησή του αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.

Έδωσα από την πρώτη στιγμή την παραίτησή μου για να τη χρησιμοποιήσουν αν νομίζουν ότι δε μπορεί να συνεχίσει η ιστορία. Αν είμαι εμπόδιο, παραιτούμαι. Αν γίνει δεκτή η παραίτησή μου, δεν θα ανεξαρτητοποιηθώ αλλά θα αποχωρήσω από το δημοτικό συμβούλιο” δήλωσε ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος που έσπευσε να διευκρινίσει ότι το “light απολίτικος” για τον δήμαρχο “δεν το εννοούσα έτσι” όπως αποδόθηκε.

Προηγουμένως, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης δεν έδειξε να πήρε και πολύ βαριά, τον χαρακτηρισμό “light απολίτικος” που του τον χρέωσε ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας. Και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Θα πω στον φίλο Πέτρο Τσαπαρόπουλο, για την έκφραση light απολίτικος, πως, για εμάς η διαφορά απόψεων δε σημαίνει αυτό το πράγμα. Ο καθένας μπορεί να έχει τις απόψεις του και πηγαίνοντας από την επόμενη περίοδο σε ένα διαφορετικό πολιτικό σύστημα, οι διαφορετικές απόψεις είναι δεδομένες. Εμείς όμως είμαστε πολυσυλλεκτικοί κι αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε light και απολίτικοι”.

Λίγο πριν ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος δήλωσε πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ ο Κώστας Βοργιαζίδης υπερθεμάτισε και υπογράμμισε: “Δεν είχα ούτε έχω την παραμικρή υπόνοια ότι ο Τσαπαρόπουλος μπορεί να κατέλθει υποψήφιος με τον Μακρούλη. Θα μιλούσαμε διαφορετικά αν πίστευα το αντίθετο”…

Κάπως έτσι, το καρπούζι κόπηκε στη μέση και αμφότεροι πήραν το κομμάτι τους.
Και έκαναν το κομμάτι τους βεβαίως, βεβαίως…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *