ΗΜΑΘΙΑ posted by

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ξεκίνησε τις… ανακαινίσεις!

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης ξεκίνησε τις… ανακαινίσεις!

Ξεκίνησε τις ανακαινίσεις και τις αντικαταστάσεις ο αντπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης κι αν όπως το διαβάζετε, σκεφτήκατε αμέσως τις περιφερειακές εκλογές και τις προτάσεις που κάνει για τη συγκρότηση του συνδυασμού του Απόστολου Τζιτζικώστα, δεν πέσατε έξω. Απλώς εμείς το γράφουμε για άλλο λόγο!

Το γράφουμε για το έργο αντικατάστασης κουφωμάτων σε σχολεία του δημοτικών κοινοτήτων της Νάουσας που θα υλοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με τον δήμο Νάουσας και τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας (φωτο).
Συγκεκριμένα, θα αντικατασταθούν τα παλαιά κουφώματα του γυμνασίου Κοπανού, του δημοτικού σχολείου Μονοσπίτων και του δημοτικού σχολείου Μαρίνας, με νέα συνθετικά κουφώματα ενεργειακού τύπου, με διπλούς θερμοηχομονωτικούς ενεργειακούς υαλοπίνακες.

Τώρα, σε σχέση με αυτό που γράψαμε για τον συνδυασμό, και την “ανακαίνισή” του, πληροφορίες αναφέρουν ότι ισχύει και με το παραπάνω. Και όλα δείχνουν ότι θα είναι αλλαγμένος μάλλον κατά τα 4/6 ίσως όμως να αλλάξει μέχρι και στα 5/6 !
Αυτό θα πει ανακαίνιση…
Μείνετε συντονισμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *